Beoordelingen van Friet van Piet Groningen

Recente recensies van Friet van Piet Groningen

5 sterren na 52 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Perfect !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en behoort tot een zeer klein gezelschap van bedrijven die constantste kwaliteit telkens weer leveren

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zo!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere patat en snacks. De bestelling was ook snel klaar en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Het enige was dat we patat met kruuden hadden besteld, maar die zaten nauwlijks tot niet op de friet.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook tijdens de corona is alles op en top geregeld. Zet hem op en hopelijk kunnen we deze zomer weer normaal langskomen voor een ijsje

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet winkel ooit. Lekker friet. Leuke medewerkers. Heel vriendelijk. Zekers aan te bevelen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar van Groningen. Patatje stoof is een dikke aanrader (rund is wel veel lekkerder dan paard; minder zout, wat steviger en met uitjes), met Brander mayo natuurlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen werkt perfect! Helemaal in deze tijden van de corona. Qua eten, gewoon lekker.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keep calm and eat a eierbal miejong

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we friet eten dan bij Friet van Piet! Lekker Groningse frieten. Bovenal een leuke vrolijke crew!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Onze vaste snackbar in Groningen:)

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ook in deze roerige Corona tijd keurige voorzorgsmaatregelen. Via internet bestellen en betalen met iDeal. Niet meer dan 3 mensen binnen! Top! En de kwaliteit als vanouds! Ook top dus!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, goede service en kwaliteit.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten , alleen niet wat er was besteld en dat was jammer .

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar van Groningen

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: klantvriendelijk, behulpzaam en erg lekker!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! 👌🏻

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Alleen jammer dat de bestelde 2 zakken Groninger Friet Groot niet in de zak zaten thuis. Zelf keuze gemaakt om er niet meer achteraan te gaan. Tip: check bestellingen op volledigheid.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goeie service, online bestelling gedaan, was precies op de geplaatste tijd klaar. Heerlijke patat en snacks! Zeker vaker bestellen hier!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, personeel zeer vriendelijk en attent. Tot de volgende keer.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom speciaal uit Hoogkerk om hier patat te halen. Ik vind het altijd goed van kwaliteit en lekker,zo niet dan meld ik dat en wordt het opgelost.SUPER!!!!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

topkwaliteit, maar ook zorg voor milieu door geen gratis tasjes te gebruiken.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je online eten besteld, en je krijgt een specifieke tijd waarop het klaar moet zijn, is het niet fijn dat je nog een kwartier moet wachten. Dan kan je net zo goed niet online bestellen.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk & exact op tijd!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vegan kapsalon! Nice and very friendly service. :)

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker. Alleen dit keer een kaassoufle vergeten. Regelen we de volgende bestelling wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik en mijn collega's vonden het uitstekend!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van bestelling is altijd prima , behalve gisteravond de frikandel speciaal smaakt niet naar frikandel, niet lekker. Verder had ik 2x een grote Mix patat besteld (ras/gewoon) maar kreeg ze compleet in RAS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, alles goed warm en heel lekker!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en goed geleverde Ras, kroket en frikandel spec

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Frikandel spec. Mecicano, maar helaas ipv Ras spec. Groningse friet spec gekregen. Ook lekker maar niet wat er besteld er was. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelde RAS patat was een gewone patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We halen nooit het eten op, eten altijd op de locatie. Ook het bestellen en ophalen was weer zoals altijd goed qua smaak & kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen het bestelde bakje pinda saus zat niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating