Beoordelingen van Friet van Piet Groningen

Recente recensies van Friet van Piet Groningen

5 sterren na 20 reviews

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestelden een heleboel dingen omdat wij eters kregen.. helaas bleek bij thuiskomst dat de helft maar in de tas zat. Er achter aan gebeld.. ben benieuwd hoe eea nu afgehandeld gaat worden.. erg jammer want dit is niet de eerste keer. Ik overweeg daarom maar niet meer te komen.. 25 euro betalen voor 2 zakjes friet en een frikandel is wel erg duur!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk & exact op tijd!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vegan kapsalon! Nice and very friendly service. :)

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker. Alleen dit keer een kaassoufle vergeten. Regelen we de volgende bestelling wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

1 gerecht van de bestelling vergeten, duurde 15 min terwijl rest koud stond te worden. Broodje worst heel raar gesneden waardoor de worst erbovenop lag. Overduidelijk opnieuw opgewarmde patat zonder zout. Mini klodder mayo. Smakeloze salade. Dit alles op een vrij rustige dag. Friet van Piet was ooit de beste van de stad. Helaas dus niet meer.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik en mijn collega's vonden het uitstekend!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van bestelling is altijd prima , behalve gisteravond de frikandel speciaal smaakt niet naar frikandel, niet lekker. Verder had ik 2x een grote Mix patat besteld (ras/gewoon) maar kreeg ze compleet in RAS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, alles goed warm en heel lekker!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en goed geleverde Ras, kroket en frikandel spec

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Frikandel spec. Mecicano, maar helaas ipv Ras spec. Groningse friet spec gekregen. Ook lekker maar niet wat er besteld er was. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelde RAS patat was een gewone patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We halen nooit het eten op, eten altijd op de locatie. Ook het bestellen en ophalen was weer zoals altijd goed qua smaak & kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen het bestelde bakje pinda saus zat niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating