Beoordelingen van Friet van Piet Groningen

Recente recensies van Friet van Piet Groningen

5 sterren na 407 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De patat was heerlijk en de porties perfect. Ook de joppiesaus was heel smakelijk en de superkroketten waren van goede kwaliteit. De frikandel-speciaal vond ik nog voor verbetering vatbaar. Er zat erg veel mayonaise op (ik heb de helft er zelf wat afgehaald) en weinig curry en ook erg weinig ui. Die verhouding kan beter!

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer subliem! 3 Michelinsterren

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed van kwaliteit en op tijd klaar.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten en perfect op tijd klaar

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en prima snacks

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed. Leuke nieuwe dame achter de toonbank ;)

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje hamburger viel tegen, was in de doos gepropt. Bacon zag er onsmakelijk uit. 1 menu had wel erg veel kruimel patat ipv patat. Huzarensalade zag er grauw uit en valt bij mij niet onder rauwkost. Vlees porties vielen tegen. Voor t geld wat je er voor moet betalen is het het niet waard. Al met al is het in het verleden veel beter geweest. Jammer.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Alleen satésaus gekregen ipv brander mayonaise

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het broodje hamburger oosterpoort werd op tijd afgeleverd en heeft lekker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het eten lauw was... het ei was al koud en de patat zag er zielig uit. Ik was stipt op tijd: 18.50u. Mijn bestelling was helaas eerder klaar. Als ik dat had geweten... nu ging de helft de kliko in.

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de lekkerste friet van Groningen moet je hier zijn. Wij zijn inmiddels vaste klant.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

is altijd heerlijk.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich lekker eten, maar bestelling ging niet soepel. Online besteld, maar toen ik in de snackbar kwam, bleek na lang wachten mijn bestelling kwijt te zijn geraakt. Wel netjes opgelost: ik kreeg twee gratis milkshakes. Toen ik thuis kwam, zag ik dat ik in plaats van een gewone frikandel een frikandel speciaal had gekregen. Kortom: tevreden over het eten, maar het bestelproces zou beter georganiseerd kunnen worden.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies klaar op de afgesproken tijd. Eten was lekker. Minpuntje de knoflooksaus was vergeten.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde saus gekregen en er zat geen knoflooksaus bij. Dit is niet de 1e keer, iets nauwkeuriger worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste frietzaak die ik ken mijn favoriet

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, Piet!

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, volgende keer nemen we de vegan kapsalon. Als die iets goedkoper zou kunnen, zouden we hem wel veel sneller bestellen als nu.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas frietjes gekregen die niet helemaal doorbakken waren. Contact opgenomen en nieuwe gekregen; perfect krokant zoals we gewend zijn. Zeer goede service!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Alles weer van prima kwaliteit en ook was de bestelling weer precies op tijd klaar.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! De enige toevoeging die ik nog heb is dat het super zou zijn om een nog iets pittigere pindasaus als optie toe te voegen.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alleen de sauzen vielen me tegen. Zowel de knoflooksaus als de pindasaus waren te waterig en kunnen zich niet meten met die van sommige andere cafetaria's.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren te laat met ophalen; jullie hebben ons eten opnieuw warm gemaakt en het smaakte heerlijk!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk,tot de volgende keer.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten mijn vriend Spaanse friet en ik frietje stoofvlees 👍🏽👍🏽

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker in de pauze ff bij Piet langs

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima friet

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is elke keer smullen! Ik ben benieuwd hoe de bieterballen smaken. Ik heb ze al twee keer besteld maar vind telkens de klassieke variant. Ook lekker, hoor. Ik snap er gewoon geen biet van.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vriendelijk personeel.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, kwaliteit, en vegetarische producten. Grt Roy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was erg goed. Helaas was de kapsalon belachelijk duur voor wat je kreeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect opblijf en weer heel lekker

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en lekkere patat. Broodje hamburger was met saus, terwijl ik expliciet aangaf dat er geen saus op hoefde. Dat is dan wel jammer!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren het er met zijn allen unaniem over eens: heerlijke hamburgers en friet!! We komen wel weer langs :-)

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige service en heerlijk eten!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo, De producten die wij besteld hadden waren heerlijk. Service verder ook prima. Alleen wou ik mededelen dat ik een haartje vond tussen mijn patat. dit was helaas wat minder smakelijk.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer veel frietvarianten op de rol. Van Grieks tot Kipshoarma en patat speciaal. Ik had zelf een patat stoofvlees, dat is een regelrechte aanrader!! Heerlijke smaak!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, kon de tijd nog verschuiven zonder “gedoe”. Lekker gegeten

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, heerlijke snacks! Voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer lekker

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed maar dit keer was de pindasaus niet helemaal top. Maar dat weerhoudt mij er niet van om terug te komen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

1 bakje knoflooksaus vergeten.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Op weg naar huis, eventjes nog een lekkere Friet van Piet. Net als vroeger toen we even in de pauze van AA, een patatje ophaalden van Piet.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!! Altijd op de aangegeven tijd dat we het kunnen ophalen en bij een bestelling van rond de 40 producten alles warm en niks vergeten. Beste van de stad.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De populariteit van de hamburgers neemt toe! Nu de Beligische geprobeerd. Geweldig! Ook de andere burgers en de friet waren weer vers en lekker krokant.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top :)

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De afhaalservice i.v.m. de coronamaatregelen werkt perfect en de vegan kapsalon is heerlijk!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals altijd!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede snacks!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2 x Kapsalon besteld. De friet was met de rest van de maaltijd gemixt in hetzelfde bakje. Tijdens de autorit naar huis (ca. 8 minuten) was alles samen wel een klef geheel geworden. Misschien een idee om de friet apart mee te leveren in een zakje? Het geheel was wel erg lekker, trouwens!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en brandermayonaise! Lekkere krokante loempia’s en bitterballen. Alles was goed op temperatuur. En keurig op de afgesproken tijd klaar. Kortom zeer tevreden

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! En meer dan genoeg.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goede service!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie wat veganistisch opties op de kaart hebben! We hebben lekker gegeten.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten was top. Glutenvrije friet was echter vrijwel geheel afgekoeld, wat erg jammer was in vergelijking met de rest. De rest was warm en goed van smaak en kwaliteit.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog immer bedankt voor de drie frikandellen, ze waren uitstekend! :)

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was hamburgerdag! Voor diverse personen, verschillende burgers besteld. variërend van Hamburger Speciaal, FC Bacon en Carnaval. Deze burgers zijn echt een feest! Alles vers en smakelijk. De Focaccio panini broodjes zijn geweldig! We komen wel weer langs :-)

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke patatjes met vlees.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere hamburger en crocket. Friet was ook zeker lekker, maar de raspatat was vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vergeten het ‘vegan’ stickertje toe te voegen, maar we zijn heel fijn geholpen aan de telefoon. Dank!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte allemaal prima, maar jammer genoeg waren de sausjes omgewisseld en dus niet de goede patat bij het goede sausje. Verder dikke prima!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg goed! Heerlijke hamburgers tussen speciaal “vouwbroodje” . Alles vers, heerlijk!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn eerste bestelling bij Friet van Piet gisteravond: in de haast ging ik ervan uit dat het bezorgd zou worden. Na een half uur kwam ik erachter dat ik zelf voor ophalen had gekozen. Ze waren zeer vriendelijk, en dachten mee in een oplossing en ik ben direct in de auto gesprongen. We hebben enorm genoten van de twee bijzondere friet met vlees en groente, heerlijk! Ondanks dat ik niet in de buurt woon, zal ik er zeker weer bestellen! Absolute aanrader!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal al lekker, maar nu was de friet nog knapperiger en lekkerder!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was dit weer een super treat. De vega frikadel was weer heerlijk! De friet met kruiden waren ook weer fantastisch!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja dit was gewoon fantastisch. Die kruiden, ik word er helemaal cute van. Als ik wel 1 tip mag geven: we hadden 2 hamburgers besteld die redelijk op elkaar leken, misschien een idee om er met stift op te schrijven wat wat precies is? Maar dat is dan ook mijn enige punt van kritiek, het heeft verder zeer goed gesmaakt. Ik en mijn vriend Moes hebben ervan genoten.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en alles was lekker! Spaanse friet top, raspatat en snacks ook! Aanrader.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede patat en leuke vriendelijke mensen.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken ben ik altijd heel blij met mijn bestellingen bij Friet van Piet. Helaas vond ik dit keer chorizo op mijn vegetarische burger. Dit vind ik wel erg slordig. Ik hoop dat jullie in het vervolg beter opletten dat er geen vlees op een vegaburger terecht komt. Groetjes Nadesh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en exact op tijd qua afhaaltijd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De friet zaak bij uitstek! Kwaliteit en service top,

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, wel een beetje dure saus

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een schnitzel met ei besteld. De schnitzel was zo hard doorbakken dat mijn scherpste mes er moeite mee had..

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker knapperige patat, groot vega(n) assortiment!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Over de kwaliteit zijn we helemaal tevreden. Alleen jammer dat het bestelde losse frietsaus niet meegeleverd was

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en prima geregeld !

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

we waren op bezoek in de stad. we zochten een maag vulling. Friet van Piet werd ons aanbevolen. telefonisch contact gehad. maar konden niet telefonisch bestellen?! heel verhaal maar k heb je nu aan de lijn.. het kon alleen of op lokatie of online. maar online lukte het een aantal malen niet, en de betaling afronden liet op zich wachten. en ivm alle fhissing onrust via de mobiele telefoon. werd ik onrustig.. uiteindelijk lukt de bestelling met een tijdsindicatie. Het eten was snel klaar. de kwaliteit viel ons wat tegen. de boeren friet was erg hard gebakken en donker . de schnitzel wat klein en hard gebakken. iets te lang in de frituur.. ? vandaar 3 sterren. voor friet die ons aangeprezen werd. : (

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat is lekker. De pindasaus is echt goed! Aanrader. Verder kon ik gewoon binnenlopen zonder mondkapje en werd ik daar niet vervelend op aangesproken, complimenten daarvoor. 1 kleine minpuntje, de bio bitterballen zijn niet mijn favoriet. Dit was de eerste keer dat ik deze heb besteld, maar dat is persoonlijke smaak.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super! Lekker, warm en bij grote bestellingen wordt er ook nooit wat vergeten.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Verkeerd sausje (gevraagd om speciaal met curry, kreeg 'oorlog' kan gebeuren in de drukte)... Verder goed als altijd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel keus en echt heel goede kwaliteit. Ook een groot aanbod aan vegetarische en biologische snacks en dat is uniek. Aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk! Groninger patat speciaal met kruiden zijn top!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De snacks waren heerlijk. Ik had helaas het idee dat de verse Groningse friet niet meer vers was. Deze helaas moeten weggooien

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

The day after, Voorop gesteld is de kwaliteit super goed! 04/03 online een bestelling gedaan afhaaltijd 19:30 bij aankomst gewacht tot dat iemand riep, wie heeft er besteld?! Gemeld dat ik er was, na ongeveer 10 min of langer kreeg ik mijn bestelling bij thuiskomst resultaat koude patat en lauwe vega frikandel. Na mijn belletje is dat super opgepakt en zijn we er goed uitgekomen. Kortom goeie producten en klantenservice een dikke 10.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja facking lekker gewoon

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super frieten! Alle soorten, maar het gebeurt alleen vaker dat het te weinig gezout/gekruid, ondanks wel aangevinkt bij bestellen

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit! Alleen de kruiden bestel ik er niet meer bij, dit is nu ongeveer de 6e keer dat we friet met kruiden bestellen, daarvoor betalen, en het zit er niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Groningse patat met patatkruiden waren heerlijk en de vegan groentekroketten en vegan kipcorn ook! Daarnaast hele handige afhaalservice nu met corona

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietje Algarve gehad. Was lekker en zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was kekkkkerrrrr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Supercroquette. Keurig op tijd klaar

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was mooi op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, helemaal goed. Even bestellen online, en binnen 20 minuten op afgesproken tijdstip ophalen. Prima!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

- Grijpssnack was te ver doorgebakken / tegen zwart aan - Krokketten wat droog - wel een extra kroket gekregen (ter compensatie?)

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was weer heerlijk, en zoals gebruikelijk werd ik weer super vriendelijk geholpen door het personeel. Ik fiets hier graag een kilometer voor om, iedere keer weer dubbel en dwars waard.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar wel echt bizar veel van die harde knapperige (rest?)stukjes. Dat is lekker, maar als het de helft van de zak is wel heftig.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Aandacht voor het milieu. Heel vriendelijk personeel. Prima service (bestellen via website) en helemaal klaar op de afgesproken tijd. Top zaak!!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sinds het overgenomen is.... Niet beter op geworden. Kleine porties. Onverzorgd. Minder lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestel hier vaak. En dan wordt er moeilijk gedaan om een tasje van 15 cent omdat ik dat vergeten was toevoegen aan de bestelling, beetje jammer.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekker van smaak.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goed eten en gevarieerde vleesloze opties.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Aanrader :)

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vooral met een borrel op

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Had een vega-eierbal besteld maar bij thuiskomst zat er een eierbal in. Dat was het enige jammerlijke aan deze bestelling. Voor de rest prima kwaliteit geleverd.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Heerlijke eierballen en lekkere verse friet. Op tijd klaar voor het afhalen. Kortom: perfect!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd, hoewel mijn Groningse patat deze keer voor de helft uit restjes bestond (kleine lang doorgefrituurde stukjes zonder de lekkere aardappel-bite). De snacks waren bovendien al afgekoeld, maar het was ook erg druk bij jullie. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt erg lekker!! Nog niet eerder een friettent gezien die zo’n uitgebreide menukaart heeft met ook heel veel vegetarische (yes) snacks/maaltijden! Super vriendelijk personeel!!! Tot snel weer

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel keus, ook voor vegetariërs. Zeer goede kwaliteit. Erg lekker altijd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super. Helemaal nu het bestellen via mobiele telefoon makkelijker gaat. Goede en vriendelijke service. Altijd op tijd. #verwachtingsmanagement

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De snacks waren van topkwaliteit. Patat ietsje minder.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker ook de sla op maat gemaakt op mijn verzoek! Dank jullie wel!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, bestelling klaar op afgesproken tijd en vriendelijk personeel

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Beste frietjes vsn Groningen!! Super kwaliteit!!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en heel vriendelijk.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals van ouds, heerlijk gegeten, ruime porties. Vriendelijk personeel!!!! Graag tot een volgende keer Kees Ferwerda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer goed!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een super service. Heerlijke eierbal een genot tijdens deze tijden. Mmmmmm.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs de kleinste bestellingen zijn top gemaakt. Goede buurt grandtaria, heerlijk dat lokaal nog zo'n kwaliteit te vinden is.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds. Direct klaar, hele goede kwaliteit en vlot geleverd. Vriendelijke, fijne mensen. Wat wil je nog meer?

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima friet, Eierbal was lekker, maar iets te smeuïg, maar verder prima werk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere glutenvrije snacks! Mijn favoriete snackbar :)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en stipt op tijd

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes echt lekker! Maar hamburger had nog wel een plakje tomaat kunnen gebruiken. Vega kapsalon ook echt een aanrader, lekker vette hap! Oesterzwam kroket was bovenaards. Vega frikandel speciaal een dikke 10! Veel vega & vegan aanbod ook!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Groningse patat is lekker en vers. Daarentegen zitten er gigantisch veel kleine stukjes in plaats van hele frieten. Daarnaast zijn jullie bij deze bestelling één Eierbal vergeten...

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat! Ook lekker om een keer iets anders te kiezen dan je standaard bestelling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden met de kruiden besteld, maar die zaten er niet op. T was wel lekker. De kaaskroket was ook echt super, had ik er maar 2 besteld

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk gewoon goed.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer top!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Vriendelijk. Lekker. Gewoon goed!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De 4 hamburgers op de broodjes hamburger waren niet doorbakken en rauw. Graag volgende keer doorbakken.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, het heeft goed gesmaakt, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, warm. Kortom voor herhaling vatbaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en er wordt rekening gehouden met allergieën, wat ik echt top vind!! De christmas shake met witte chocola mag trouwens van mij het hele jaar blijven, echt heerlijk.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect,lekker en goed warm.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen verkeerde portie besteld ik begreep niet dat easy nog kleiner dan klein was ver smaakte alles weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna geen zout/ kruiden, daardoor smaakte de patat flauw

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Yummy!! Altijd!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De rietjes in de milkshakes zijn niet prettig om van te drinken.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heelemaal goed

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar ooit. Er is veel biologisch en lokaal te krijgen, voor normale prijzen. Ze zijn er altijd vriendelijk en het is altijd goede kwaliteit en erg lekker. Bieterballen, wie wil dat nou niet? Of keuze uit drie soorten eierballen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een paar keer per jaar eten we friet en komen dan met veel genoegen van de andere kant van Stad om het bij Friet van Piet op te halen. Gewoon de beste friet in Groningen met daarnaast ook nog veel keus in (verantwoorde) snacks. Altijd goed, altijd feest. Dikke tip! Niks meer aan doen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, aldus mijn vriendin die de bakjes heeft afgelikt

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

👍😉

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd, en erg lekkere friet met grote porties.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, snelle service!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Helaas wel de bestelde friet verwisseld bij de 2 maaltijden.😉

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, de Algarve schotel was zeker royaal te noemen en de kwaliteit van de berenhap en de patat bleef ook niet achter. Ik kan niet anders dan dit de parel van de stad te noemen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere glutenvrije friet en snacks!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zoals altijd! Bedankt :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima 👍

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was lekker, maar helaas zonder kruiden.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische snackbar! Ga hier zeker naar toe. helaas ging mijn afgelopen bestelling niet helemaal lekker. Op de website kon ik niet een menu kiezen bij de New Yorker burger. Dus toen voor een andere burger + menu gekozen. Maar toen we die kregen bleek dat ook de verkeerde te zijn. Ook vroeg ik om lactose vrije mayo / burger ivm een allergie. Maar in de hectiek was het jullie ontglipt. Ik begrijp dat er soms dingen mis gaan als het mega druk is, maar no worries, houdt je hoofd koel, de mensen wachten maar even een minuutje langer. NO stress. Volgende keer kom ik gewoon aan de deur bestellen, 2e keer dat website het niet lekker doet helaas. Groetjes en ga zo door! beste Snackbar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en goede service!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat speciaal en een bamischijf besteld. Alles lekker krokant en smakelijk. Vriendelijke medewerk(st)ers :-) Ik kom wel weer!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima Afgesproken tijd en kwaliteit

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Groningse friet, nergens beter. Fantastisch vegetarisch aanbod, bedankt daarvoor! Oesterzwamkroket was een erg aangename verassing, het was weer smullen!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, zelfs netjes de vergeten kroket van vorige week gecompenseerd

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Groningse friet en de oesterzwam kroketten zijn hier favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/ kwaliteit. Altijd lekker eten bij Friet van Piet!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch 😍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit als vanouds!!! Kwaliteit doos daarentegen niet. Sluit slecht/ springt makkelijk open, buigt waardoor de inhoud er tot 2 keer toe bijna uit kieperde. Aandachtspuntje dus.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima!!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed gegeten, helaas was de kroket niet meegeleverd, achteraf maar goed ook want we zaten al stampvol

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel klaar en veel keuze!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Belgische frieten waren melig en de hamburger was taai en had weinig saus. De kroket was precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kinderfeestje met Kinder menu van Friet van Piet. Nu alles dicht is, is dit een heel goede oplossing om thuis te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietje hot in de strot was fantastisch!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!! Thnx voor het opletten met voedselallergie

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top zoals altijd ! 👍🏻

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg top geregeld het is klaar op de afgesproken tijd

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima eten bij Friet van Piet. Helaas een kleine fout gemaakt bij de bestelling. Verkeerde saus bij het Friet. Om die reden net geen 5 sterren, maar kan geen 4,5 sterren geven. Dus alsnog maar afgerond 5.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt dikke super

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en hardwerkend personeel

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest onverwacht onze bestelling ophalen - een lang verhaal. De mannen bij Friet van Piet waren echter zeer behulpzaam (en grappig) en de frietjes en snacks waren superlekker! Welke snackbar levert er 4 kleine kaassoufleetjes aan een spiesje als culinaire verrassing? Of verzint de briljante term “feierbal”?! Met andere woorden: wij bestellen sowieso weer hier!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, precies op tijd klaar. Perfect geregeld! Patat was lekker knapperig!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Verreweg de beste snackbar van Grunn.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren heerlijk en precies op tijd geleverd. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik een firebal miste. De volgende keer beter

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Piet levert goede kwaliteit. Voor ons zijn de kalfskroketten ongeëvenaard lekker!!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet goed in de tas geplaatst waardoor alle saus in de verpakking was gaan zitten of door de patat heen. Ook was er 1 normale patat besteld en een raspatat meegekregen.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

FANTASTISCH

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Normale friet besteld, bij thuiskomst zaten er kruiden op, friet was te doorbakken (hard van buiten en binnen)

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker had boeren friet met knoflooksaus volgende x weer even bestellen 👍🏽👍🏽👍🏽

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst is er bij onze bestelling iets misgegaan. Verkeerde broodje en geen saté saus waar we dat wel hadden besteld. Volgende keer komt dat vast weer goed!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere friet bij piet

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, super lekker eten!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vegetarische snacks en de groninger friet is ook geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en precies op tijd klaar. Teleurstellend dat een deel van de bestelling niet werd meegeleverd, kom je thuis achter. Wel volledig betaald :( Is al vaker gebeurd, let vooral op als je afhaalt dat je wel alles krijgt wat je hebt besteld...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Groningse friet was erg donkerbruin en slap. Zijn we eigenlijk niet gewend.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect als altijd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld met extra geplaatste bestelling en exact op tijd klaar!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet en topsnacks! Een aanrader :)

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vega kapsalon en goede service!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Speciaal voor de eierbal erheen gegaan aangezien ik al jaren hoor dat ze hier zo lekker zijn. De eierbal was ook lekker, maar......... De berehap is nog lekkerder!!! Afhaaltijd kwam perfect overeen met de aangegeven tijd. Zou wel graag een plaatje van de verschillende soorten friet willen zien. Zijn nu maar veilig voor de McCain gegaan omdat we die kennen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De spaanse friet was lekker alleen was niet meer zo scherp ala anders wat jammer is en jullie waren de satesaus bij de bestellingen vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een patat speciaal besteld en een oorlog gekregen Voor de rest was het top

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de beste !

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten. Het online bestellen en op een afgesproken tijdstip ophalen werkt perfect.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar Heeeerlijk gegeten Vriendelijk personeel

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en bediening

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, allen de pindasaus was erg dun

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker Vrolijke boel wel Veel keus voor de vegansnackliefhebber Beste van Groningen jaaa

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima. Alleen was de zout/ kruiden bij een portie patat vergeten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes van het Groningerland. Vlotte service na online bestelling. (Klein rekenfoutje: ipv 8 bitterballen waren er 7)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

👌

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer geweldig lekker!!!!!!!!!! Tot de volgende keer.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was niet lekker knapperig. Een beetje slap zelfs. De rest van de bestelling was in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer perfect geregeld op de afgesproken tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top en op tijd klaar!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel iedere vrijdag snacks voor mijn collegas van Croonwolterendros. Ontzettend leuk personeel, goede service en uiteraard lekker snacks. Tot vrijdag.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. Milieuvriendelijke verpakkingen. Heerlijk verse friet en snacks. Niets op aan te merken. 😊

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de lekkere frietjes

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker friet, lekker krokant en goed gekruid

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles okay :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren vaste klant ,kom speciaal vanuit Hoogkerk ,altijd lekker,vriendelijk personeel en snelle service . Tot de volgende keer. Mvg Ferwerda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en top bediening

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Raar om voor patat en snacks een beoordeling te schrijven maar in dit geval verdiend: Friet van Piet steekt echt met kop en schouders boven de andere snackbars uit. Krokante patat, goed doorgebakken snacks, snelle bestellingen (minutenwerk) en vriendelijk personeel. Aanwinst voor de buurt en de stad.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend (zoals gewoonlijk ;-))

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen online ging makkelijk en op afgesproken tijd stond het klaar. Prima service en natuurlijk is het eten super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eem lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd top, goede service En als er onverhoopt een keer iets niet klopt wordt het netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld en een tijd afgesproken om het op te halen.ik vind het menu om tel. te bestellen ingewikkeld. Zal misschien aan mij liggen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit eten, zo lekker dat mijn huisgenoten mijn halve maaltijd hebben gestolen. Eten was klaar op het aangegeven moment en goed verpakt, nog warm toen ik thuis kwam.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd uitstekende kwaliteit en enorm vriendelijk personeel

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goed eten, precies op tijd klaar, voel me gezien door het personeel door hun begroetingen en zorg voor de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, zoals altijd

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden allebei een kapsalon varkensvlees. Het was lekker en een goede portie. Vriendelijk personeel, top.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wauw wat lekker! De vegetarische frikandel was een feestje! Wat heb ik dat lang niet kunnen eten, maar daar was ie dan eindelijk... de vegetarische frikandel

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog altijd de lekkerste friet van de stad!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en kaassouflé!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 sterren

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede patat

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten 👍 Mijn Nr 1 cafetaria

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geïnformeerd over de glutenvrije mogelijkheden en wat zijn die goed! Verder heel ruim assortiment, met veel variatie!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich prima, helemaal zoals we zijn gewend van jullie. Alleen... nu voor de tweede keer zijn jullie de kruiden vergeten tie te voegen helaas! Ik hoop dat die er de volgende keer wel op zitten

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, eigenlijk zoals we het al lang zijn gewend. In corona-tijd online bestellen en afhalen is duidelijk en snel te doen. Ga zo door!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Vlaamse frietjes met kruiden, de pindasaus smaakt uniek vergeleken met de doorsnee snackbar, en de supercroquette is een absolute blijver! Heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

The best burgers in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed!!!💪👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat er nu een afhaalservice is! Gewoon lekker patat, kroket en frikandel gehaald. Helaas waren de kruiden op mijn patat vergeten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lokale friet met fantastische service! Echt een aanrader voor frietliefhebbers in en om Groningen!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super mooi dat het zo kan! Kon zo voorbij rijden op de skooter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Konden het precies op tijd meenemen, bestelling was helemaal compleet + lekker warm en zoals altijd weer heerlijk!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes lekker crispy gebakken. Voor het eerst een Vega frikandel speciaal gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, friet een beetje slap/ meelderig.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en de bestelling was mooi op tijd klaar om meegenomen te worden!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit op 1.5 meter afstand!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk nog nooit zulke lekkere friet gehad.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en bediening super vriendelijk

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Direct bevestiging. Alles stond op tijd klaar. En zoals altijd super vriendelijke bediening. 👍🤗

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen vaak bij jullie! Top tentje ❤️

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona toestand staan ze toch voor ons klaar, heel blij mee,so keep up the good work. het was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd kunnen afhalen en heerlijk gegeten. Dank!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vele jaren top gegeten bij Friet van Piet. De laatste 2x vielen de oerschotel en het frietje geroosterd vlees echter tegen. Droog, en de bijgevoegde salade was niet noemenswaardig.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Misschien ietwat aan de dure kant, maar ja...

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker! Alleen de bitterballen in de borrelmix waren wat slap ipv knapperig. Verder alles SUPER LEKKER!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds heeerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar voor de afhaal. Goed geregeld!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en iedereen erg vriendelijk

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect !

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en behoort tot een zeer klein gezelschap van bedrijven die constantste kwaliteit telkens weer leveren

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zo!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere patat en snacks. De bestelling was ook snel klaar en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Het enige was dat we patat met kruuden hadden besteld, maar die zaten nauwlijks tot niet op de friet.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook tijdens de corona is alles op en top geregeld. Zet hem op en hopelijk kunnen we deze zomer weer normaal langskomen voor een ijsje

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet winkel ooit. Lekker friet. Leuke medewerkers. Heel vriendelijk. Zekers aan te bevelen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar van Groningen. Patatje stoof is een dikke aanrader (rund is wel veel lekkerder dan paard; minder zout, wat steviger en met uitjes), met Brander mayo natuurlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen werkt perfect! Helemaal in deze tijden van de corona. Qua eten, gewoon lekker.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keep calm and eat a eierbal miejong

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we friet eten dan bij Friet van Piet! Lekker Groningse frieten. Bovenal een leuke vrolijke crew!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Onze vaste snackbar in Groningen:)

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ook in deze roerige Corona tijd keurige voorzorgsmaatregelen. Via internet bestellen en betalen met iDeal. Niet meer dan 3 mensen binnen! Top! En de kwaliteit als vanouds! Ook top dus!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, goede service en kwaliteit.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten , alleen niet wat er was besteld en dat was jammer .

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar van Groningen

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: klantvriendelijk, behulpzaam en erg lekker!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! 👌🏻

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Alleen jammer dat de bestelde 2 zakken Groninger Friet Groot niet in de zak zaten thuis. Zelf keuze gemaakt om er niet meer achteraan te gaan. Tip: check bestellingen op volledigheid.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goeie service, online bestelling gedaan, was precies op de geplaatste tijd klaar. Heerlijke patat en snacks! Zeker vaker bestellen hier!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, personeel zeer vriendelijk en attent. Tot de volgende keer.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom speciaal uit Hoogkerk om hier patat te halen. Ik vind het altijd goed van kwaliteit en lekker,zo niet dan meld ik dat en wordt het opgelost.SUPER!!!!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

topkwaliteit, maar ook zorg voor milieu door geen gratis tasjes te gebruiken.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je online eten besteld, en je krijgt een specifieke tijd waarop het klaar moet zijn, is het niet fijn dat je nog een kwartier moet wachten. Dan kan je net zo goed niet online bestellen.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk & exact op tijd!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vegan kapsalon! Nice and very friendly service. :)

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker. Alleen dit keer een kaassoufle vergeten. Regelen we de volgende bestelling wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik en mijn collega's vonden het uitstekend!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van bestelling is altijd prima , behalve gisteravond de frikandel speciaal smaakt niet naar frikandel, niet lekker. Verder had ik 2x een grote Mix patat besteld (ras/gewoon) maar kreeg ze compleet in RAS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, alles goed warm en heel lekker!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en goed geleverde Ras, kroket en frikandel spec

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Frikandel spec. Mecicano, maar helaas ipv Ras spec. Groningse friet spec gekregen. Ook lekker maar niet wat er besteld er was. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelde RAS patat was een gewone patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We halen nooit het eten op, eten altijd op de locatie. Ook het bestellen en ophalen was weer zoals altijd goed qua smaak & kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen het bestelde bakje pinda saus zat niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating