Bewertungen von Friet van Piet Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Wouter
1 Dezember 2022

Het eten was warm en lekker. De kruiden was alleen op beide porties friet vergeten en op de hamburger “oosterpoort” die met uit en champignons hoort te zijn kon ik helaas maar 2 mini stukjes champignon vinden.

Lin
27 November 2022

Niet ontvangen wat ik had besteld. Verkeerde combinatiesaus. Verder was de kwaliteit super!

Jannie
26 November 2022

Wij mijn kleizoon Jesse en ik vonden het lekker!

Kim
25 November 2022
Mulder
24 November 2022

Heerlijk weer zoals altijd

Remko Feenstra
22 November 2022

Uitstekend

Erg lekker, alleen de eierbal ontbrak jammergenoeg
19 November 2022
Monica
18 November 2022

Altijd top! Super lekker gebakken en gekruid allemaal.

Mulder
17 November 2022

Weet niet wie mijn kapsalon heeft gemaakt vanmiddag maar 100 punten voor die man want dit was de beste die ik ooit bij jullie heb gehaald! Heerlijk

Harald
12 November 2022

Om 1700 uur een Internet bestelling gedaan om deze om 18.30 uur af te halen. Om 18.25 aanwezig. 18.32uur was het klaar. De bestelling klopte bij thuiskomst en smaakte als vanouds prima!

Renato Burgio
12 November 2022

Heerlijk patatje kernoorlog van Groningse aardappelen en een heerlijk eierbal. Via de website besteld en het was vlot klaar ondanks dat ik er veel vroeger was dan de afgesproken afhaaltijd.

Belle
11 November 2022

Van te voren bestellen is ideaal! Altijd op tijd klaar, warm en lekker!

Pieter
9 November 2022
Bastiaan
4 November 2022
Bas
2 November 2022
P. Hesse
2 November 2022
Collin Holleman
30 Oktober 2022

Helemaal top!!

Johan Wijk
28 Oktober 2022

Wederom heerlijk ,altijd punctueel ivm online bestelen , complimenten hoor top zijn jullie

Else
28 Oktober 2022
Peter Hesse
20 Oktober 2022
Marieke van den Heuvel
19 Oktober 2022
Bianca
16 Oktober 2022

Snacks prima en warm, friet van McCain was wat lauw maar prima, volgende keer andere frieten bestellen. Sauzen goed, bestelling op tijd klaar.

Haan
15 Oktober 2022
Aaldrik
15 Oktober 2022

Heerlijk

Mathijs
30 September 2022

Goeie friet en vega(n) kapsalons

Peter Hesse
28 September 2022
P. WOBBES
27 September 2022

Wat we hadden smaakte erg lekker, zoals altijd. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar zolang de hoeveelheid oke is en de smaak goed is kan ik daar mee leven. Echter vandaag schrok ik van de hoeveelheid. M.n. de 2 grote raspatat die ik had besteld, het waren slechte 2 kleine handjes vol, nog niet eens 2 kinder frietjes...

Linda
27 September 2022
Celeste
25 September 2022

Heerlijk gebakken, stevige Belgische friet met een heerlijke biologische groentecroquette. Veel lekkerder dan een recent frietje bij de ‘gewone’ frietboer. Niet te vergelijken, een groot smaakverschil

Olaf Hartman
25 September 2022

Alles was nat en beetje prutje normaal nooit klachten maar dit was niet lekker we hadden de kapsalon

Aaldrik
22 September 2022
Em
18 September 2022
Johan Wijk
6 September 2022

1 woord was wederom fantastisch

Erwin lode
4 September 2022
Rudolf
28 August 2022

Om aan de de zondagsnack behoefte van mn vriendin te voldoen.

Lisa
26 August 2022

Goede service, heerlijke friet

Joop
25 August 2022

Heerlijke patat en burger

Robert
22 August 2022

Prins

Charlotte Sievers
20 August 2022
Liz
19 August 2022
Nanne Kok
18 August 2022

Kwaliteit van het eten was goed zoals we gewend zijn, alleen mistte een deel van de bestelling helaas.

Johan Wijk
17 August 2022

Het was 100 % heerlijk , patat een 10 , saus joepie 10 , vlees grijpskerk 7 vond het klein , wel heerlijk hoor

Sebastiaan en Nienke
11 August 2022

Beste friet van Groningen ja!

Carolina Haan
7 August 2022

Goede kwaliteit en service

Martijn van der Vern
7 August 2022
andre perton
26 Juli 2022

Weer geweldige maaltijden

Francine
22 Juli 2022

Zoals altijd weer lekker

Hillen
21 Juli 2022

Heerlijke friet en erg aardige bediening!

Saskia
17 Juli 2022
Jolijn
9 Juli 2022

Friet was heerlijk en aardige jongens achter de toonbank

Peter
7 Juli 2022

Op tijd klaar. Goed gesmaakt.

Nuiver
4 Juli 2022

Goed eten, vriendelijk personeel en snel geholpen.

Anke
1 Juli 2022

Lekker maar weer iets vergeten, bakje pindasaus. Volgende keer gaan we alles in de zaak checken.

Antwort von Friet van Piet

Onze excuses dat wij voorgaande keer iets zijn vergeten bij een bestelling. Bij de bestelling dat u gisteren (01/07) had geplaatst was geen pindasaus besteld kunt u dat even controleren? Bedankt voor uw reactie!

Thomas van der Ploeg
25 Juni 2022

Eerste keer besteld en het was top

Laura
24 Juni 2022

Alles was weer heerlijk en goede porties. Niks op aan te merken

Dylan
23 Juni 2022

Super vers uit de frituur! Smaakt goed

Storm
23 Juni 2022

Heel goed heet en op tijd geleverd!

Hester
19 Juni 2022

Lekker als altijd Ăšn gratis knoflooksaus omdat we dat vergeten waren te bestellen. Bedankt!

Janette
19 Juni 2022

makkelijk om online te bestellen en het staat altijd op tijd klaar, vriendelijk personeel en altijd lekker!

Alien
14 Juni 2022

Op zich prima van smaak zoals altijd, maar deze keer niet warm genoeg terwijl ik 1 uur en 10 minuten moest wachten met ophalen na mijn bestelling. Ik vind dat zeker in het weekend logisch, maar moest op locatie nog eens 10 minuten langer wachten dan de afgesproken tijd. Het is dan vervelend dat het is afgekoeld en waarschijnlijk even onnodig op de toonbank heeft gestaan?

BĂ©
5 Juni 2022

De producten waren allemaal van zeer goede kwaliteit, niet vet of droog maar gewoon heel lekker.

Luzan
3 Juni 2022

Dit wordt onze vaste snackbar

Niels Bieleveld
2 Juni 2022

Goede smaak en service

Pieter
1 Juni 2022
Laura
29 Mai 2022

Was weer heerlijk en op tijd klaar!

Eyso Zanstra
27 Mai 2022
Bastiaan
26 Mai 2022
Lisanna De haan
26 Mai 2022

Altijd de beste patat echt top!

E. A-kerkhof
23 Mai 2022

Friet (McCain) was lekker, alleen licht slof omdat ik iets te laat was en nog een stuk terug moest fietsen (naar het A-kerkhof). Dit was echter niet aan hen te wijten. Als ik op tijd was geweest en minder reistijd had gehad was de friet waarschijnlijk perfect. Kon namelijk merken dat ze eerst lekker krokant waren geweest, daarnaast ook goed gezout, zacht van binnen en lekker van smaak. Portie was alleen ietwat aan de kleine kant. Had graag gezien dat de portie friet nog wel enigszins boven het bakje uitstak, maar dat was niet het geval. Frikandellen waren goed. Portie mayonaise bij een van de frikandellen was juist aan de royale kant, maar daar zal ik niet snel over klagen. Verder was de service goed en snel, en superveel mogelijkheden, zelfs voor mijn vriendin met coeliakie. Erg attent van de medewerker om ook te wijzen op de glutenvrije mayonaise die ze hebben.

Aaldrik Top
21 Mai 2022

Zoals altijd top!

Julia
19 Mai 2022

Friet van Piet heeft de lekkerste patat en kipsaté!

Korsaan
16 Mai 2022

Kwaliteit van het patat viel tegen. . De rest was prima.

Peter
13 Mai 2022
Eric
12 Mai 2022

De broodjes waren nu anders bij de hamburgers. Maar dat deed niets af aan de voortreffelijke smaak! We komen natuurlijk weer :-)

Bastiaan
5 Mai 2022
Marnix Westenberg
2 Mai 2022
Eve
24 April 2022

We recently ordered a mix of snacks so that my niece from the UK could try out Friet van Piet - as usually, very tasty and ready on time too.

Henry Martin
23 April 2022

Was noice

BĂ©
18 April 2022

Onze snacks waren allemaal van een overheerlijke kwaliteit. Crispy, niet vet maar wel heerlijk mals en smaakvol

Sieger Mulder
5 April 2022

Altijd goed eten (perfecte eierbal)

Carmen de Vries
29 MĂ€rz 2022
Gencer
27 MĂ€rz 2022

Eten was lekker. zoals altijd. Misschien een keer het speeltje van het kindermenu veranderen? En de knoflook saus wat dikker, deze is te dun

Middel
23 MĂ€rz 2022
Jasmijn
20 MĂ€rz 2022

Toppers!

Anoniem
19 MĂ€rz 2022

We hadden 3 soorten patat besteld en wat snacks. De Ras patat was goed en lekker maar de Vlaamse friet en de gewone patat niet. Was slap en leek niet lang genoeg gebakken. Ook de bitterballen waren niet goed. Leken meer op slappe ingedeukte bitterballen. De frikandel speciaal en eierbal waren goed en lekker.

Ging eem helemaal mis
18 MĂ€rz 2022

Als de smoothie door de keuken vliegt is dat natuurlijk bijzonder vervelend. Maar m'n patat was nu koud, ik had geen smoothie en 't was eigenlijk allemaal net jammer. Toegegeven, daar konden de medewerkers allemaal ook weinig aan doen. Die zijn ook niet schuldig. Meestal goed spul, dit keer helaas wat minder door omstandigheden.

Beppie
18 MĂ€rz 2022

Zeer tevreden ,,net als altijd . top !!

Denise van der Woude
18 MĂ€rz 2022

Perfect

Erik
13 MĂ€rz 2022

Super lekkere Groningse friet!

Lisanne
6 MĂ€rz 2022

Lekker, goede muziek en vriendelijk personeel

Wouter
6 MĂ€rz 2022

Bestelling helaas niet compleet ontvangen. Tweede keer al. We gaan het nog 1x proberen.

Mark
4 MĂ€rz 2022
Celesta
24 Februar 2022
Hidde de Lange
19 Februar 2022

Het broodje waarmee het broodje hamburger werd gemaakt vind ik erg slecht. Ik begrijp dat dit een optie kan zijn maar dat dit de enige optie is begrijp ik niks van. Ik vind zelf een normaal hamburger broodje een stuk lekkerder. Daarnaast had ik friet met patat kruiden besteld en die zaten er niet op.

Hans Koenders
17 Februar 2022

Het was prima, alleen was er wat vergeten.

Cemal Gencer
17 Februar 2022

Eten was super, kindermenu was ook top! Enige punt is de knoflook saus, die mag van mij wel wat dikker. đŸ‘đŸŒ

Wouter
13 Februar 2022

Top service en goed eten!

RP
4 Februar 2022
Pieter
30 Januar 2022

Patat oorlog, zeer weinig pindasaus. De vega frikadel was koud. Betaald voor kruiden die er niet op zaten

Klaas J. Holtman
30 Januar 2022

Gemakkelijk digitaal bestellen, klaargemaakt op afgesproken tijdstip, vriendelijke persoonlijke bediening.

Arno Holtrop
24 Januar 2022

Groningse friet: top Timing bestelling: top zoals altijd weer heerlijk!

Dick
23 Januar 2022

Frietje geroosterd met pindasaus: ONOVERTROFFEN!!!

Theo
23 Januar 2022

Heel erg lekker!

Johan Wijk
20 Januar 2022

We hebben heerlijk gegeten , deze keer waren de kapsalons voor ons beide voldoende , normaal altijd , helaas was de vorige keer 1/2 gevult en weinig shoarma, deze keer complimenten hoor . Thnx

Tessa Kruiter
13 Januar 2022

Service was goed, erg lekker gegeten! Wel jammer dat er geen mogelijkheid voor bezorging is.

Rick Haaksema
11 Januar 2022

Top weer, altijd goed :)

Emma
9 Januar 2022

Prima zoals altijd

Stijn
8 Januar 2022

Lekker, vriendelijk personeel.

Rolf van Weperen
3 Januar 2022

De broodjes hamburger oosterpoort waren lekker en de bestelling werd op tijd afgeleverd.

Saskia
25 Dezember 2021
Kirsten
23 Dezember 2021

Super leuk en vrolijk personeel

Wieke
19 Dezember 2021

Prima gegeten, wel teleurstelling dat we 6 bieterballen ballen besteld hadden en maar 5 gekregen hadden!

Colin Wolf
17 Dezember 2021
Aaldrik
16 Dezember 2021
Koen
12 Dezember 2021

Prima kwaliteit

Miekel van der Zande
7 Dezember 2021

Hoi, bij deze bestelling was de kipsaté niet gaar. Dat is niet te best. Laat ons de volgende keer iets langer wachten.... groet Miekel

Aaldrik
6 Dezember 2021
Bastiaan
1 Dezember 2021
Roos Dam
30 November 2021

Super. Alles heerlijk en altijd fijn ook glutenvrij!! Extra leuk de ' eet smakelijk Roos' in koor 😁

Robert
26 November 2021

👍

Joris, Adik en Mark
26 November 2021

Lekker om elke vrijdag even te lunchen hier. Broodjes waren weer goed!

Karst
26 November 2021
-
25 November 2021

Perfect!

Klazina Staal
21 November 2021

Niet warm en weinig vlees in de Kreta duo

Sieger Mulder
19 November 2021

We hebben heerlijk gegeten! Goede service, netjes op tijd klaar en grote porties voor je geld! Helemaal Top!

vincent
18 November 2021

Gratis tasje!

RJ
17 November 2021

Kom er vaak, altijd goed, maar vandaag waren de Antwerpse frieten slappe hap
 gewoon veel te kort gebakken. Erg jammer.

Robert
12 November 2021

Na wat klachten de vorige keer weer gewoon goed, zoals bijna altijd. Bedankt!

Joris en Mark
12 November 2021

Heerlijk

Robert
5 November 2021

Online besteld, bij ophalen bleek: vergeten te maken. Kan gebeuren, maar vervolgens ging ook van alles fout. De grote porties friet waren en stuk kleiner dan anders. De frikandellen speciaal leken nergens op. Normale hoeveelheid curry, bijna geen mayonaise en heel veel ui lagen onder in het bakje en de opengesneden frikadel lag er los bovenop. En tenslotte: je kunt ook ergens in het proces even sorry zeggen. Dat scheelt een hoop.

Jelmer
2 November 2021
Irene
1 November 2021

De bestelling stond op tijd klaar, het personeel was erg vriendelijk en de Groningse friet, raspatat, vegetarisch frikandel speciaal en de oesterzwamkroketten smaakten weer heerlijk!

BIet hendrik
28 Oktober 2021

Vond het jammer dat het niet werd bezorgd, maar wel top eten en service (oh en waar blijf me tasje?)

Vera
21 Oktober 2021

Oesterzwambitterballen en groningse patat totale oorlog waren heerlijk! Aanrader.

f.claassen
21 Oktober 2021
Ursela
17 Oktober 2021

Prima en snel! Er handig online.

Niels
13 Oktober 2021

Weer super gegeten!

Willem Vermaning
10 Oktober 2021

Altijd goed bij friet van Piet maar miste helaas voor de 2de keer een patat bij de bestelling.

Rick
2 Oktober 2021

Internet bestelling was vergeten, langer wachten en de friet daarna ook nog te snel gemaakt, friet slap en kroket lauw. Ging van alles mis, aandacht ging ergens naar anders dan bediening klanten.

Sanne
25 September 2021
Rick
22 September 2021

Wederom fantastisch!

Hannah Buikema
19 September 2021

De patat was heerlijk en de porties perfect. Ook de joppiesaus was heel smakelijk en de superkroketten waren van goede kwaliteit. De frikandel-speciaal vond ik nog voor verbetering vatbaar. Er zat erg veel mayonaise op (ik heb de helft er zelf wat afgehaald) en weinig curry en ook erg weinig ui. Die verhouding kan beter!

Joris en Mark
17 September 2021

Het was weer subliem! 3 Michelinsterren

Rosmarijn
10 September 2021

Altijd goed van kwaliteit en op tijd klaar.

agema metaalbewerking
10 September 2021

heerlijk eten en perfect op tijd klaar

John
7 September 2021

Vriendelijke service en prima snacks

Mark
3 September 2021

Was weer goed. Leuke nieuwe dame achter de toonbank ;)

Marchien
1 September 2021

Broodje hamburger viel tegen, was in de doos gepropt. Bacon zag er onsmakelijk uit. 1 menu had wel erg veel kruimel patat ipv patat. Huzarensalade zag er grauw uit en valt bij mij niet onder rauwkost. Vlees porties vielen tegen. Voor t geld wat je er voor moet betalen is het het niet waard. Al met al is het in het verleden veel beter geweest. Jammer.

Lotte Snippe
26 August 2021

Was heerlijk! Alleen satésaus gekregen ipv brander mayonaise

Rolf
22 August 2021

Het broodje hamburger oosterpoort werd op tijd afgeleverd en heeft lekker gesmaakt.

Jaap Nijholt
22 August 2021
J. Steegstra
21 August 2021

Jammer dat het eten lauw was... het ei was al koud en de patat zag er zielig uit. Ik was stipt op tijd: 18.50u. Mijn bestelling was helaas eerder klaar. Als ik dat had geweten... nu ging de helft de kliko in.

Nynke
19 August 2021

Voor de lekkerste friet van Groningen moet je hier zijn. Wij zijn inmiddels vaste klant.

brinkman
14 August 2021

is altijd heerlijk.

Jordy Van der zee
12 August 2021

Lekker eten

Femke
11 August 2021

Op zich lekker eten, maar bestelling ging niet soepel. Online besteld, maar toen ik in de snackbar kwam, bleek na lang wachten mijn bestelling kwijt te zijn geraakt. Wel netjes opgelost: ik kreeg twee gratis milkshakes. Toen ik thuis kwam, zag ik dat ik in plaats van een gewone frikandel een frikandel speciaal had gekregen. Kortom: tevreden over het eten, maar het bestelproces zou beter georganiseerd kunnen worden.

Ruben
11 August 2021
N. de Haan
9 August 2021

Aanrader!

Eva
7 August 2021

Precies klaar op de afgesproken tijd. Eten was lekker. Minpuntje de knoflooksaus was vergeten.

Lenny
1 August 2021

Verkeerde saus gekregen en er zat geen knoflooksaus bij. Dit is niet de 1e keer, iets nauwkeuriger worden!

Dio
30 Juli 2021

De beste frietzaak die ik ken mijn favoriet

Albert
29 Juli 2021

Het was weer heerlijk, Piet!

Gerda
28 Juli 2021
Martijn
28 Juli 2021

Was heerlijk, volgende keer nemen we de vegan kapsalon. Als die iets goedkoper zou kunnen, zouden we hem wel veel sneller bestellen als nu.

Tom
27 Juli 2021

Helaas frietjes gekregen die niet helemaal doorbakken waren. Contact opgenomen en nieuwe gekregen; perfect krokant zoals we gewend zijn. Zeer goede service!

Rene
24 Juli 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Alles weer van prima kwaliteit en ook was de bestelling weer precies op tijd klaar.

Jetse
21 Juli 2021

Het was erg lekker! De enige toevoeging die ik nog heb is dat het super zou zijn om een nog iets pittigere pindasaus als optie toe te voegen.

S. Withoff
14 Juli 2021

Alleen de sauzen vielen me tegen. Zowel de knoflooksaus als de pindasaus waren te waterig en kunnen zich niet meten met die van sommige andere cafetaria's.

Magda Bootsma
13 Juli 2021

We waren te laat met ophalen; jullie hebben ons eten opnieuw warm gemaakt en het smaakte heerlijk!

Kees ferwerda
10 Juli 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk,tot de volgende keer.

Joke
9 Juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten mijn vriend Spaanse friet en ik frietje stoofvlees đŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ

Lina
5 Juli 2021
Andre V
3 Juli 2021
Joris en Mark
2 Juli 2021

Altijd lekker in de pauze ff bij Piet langs

Jan
1 Juli 2021

Prima friet

Peters
27 Juni 2021

Het is elke keer smullen! Ik ben benieuwd hoe de bieterballen smaken. Ik heb ze al twee keer besteld maar vind telkens de klassieke variant. Ook lekker, hoor. Ik snap er gewoon geen biet van.

Maarten
18 Juni 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel.

Daan
17 Juni 2021
Roy
13 Juni 2021

Top service, kwaliteit, en vegetarische producten. Grt Roy

Jelmer
9 Juni 2021
Simon
6 Juni 2021

Kwaliteit van het eten was erg goed. Helaas was de kapsalon belachelijk duur voor wat je kreeg

Aaldrik
5 Juni 2021

Zoals altijd perfect opblijf en weer heel lekker

Joost
4 Juni 2021

Prima eten en lekkere patat. Broodje hamburger was met saus, terwijl ik expliciet aangaf dat er geen saus op hoefde. Dat is dan wel jammer!

Eric Rieswijk
1 Juni 2021

We waren het er met zijn allen unaniem over eens: heerlijke hamburgers en friet!! We komen wel weer langs :-)

Denise Smit
30 Mai 2021

Altijd geweldige service en heerlijk eten!

Jessica
29 Mai 2021
Bilal Hashmi
28 Mai 2021

Hallo, De producten die wij besteld hadden waren heerlijk. Service verder ook prima. Alleen wou ik mededelen dat ik een haartje vond tussen mijn patat. dit was helaas wat minder smakelijk.

Eric R.
27 Mai 2021

Dit keer veel frietvarianten op de rol. Van Grieks tot Kipshoarma en patat speciaal. Ik had zelf een patat stoofvlees, dat is een regelrechte aanrader!! Heerlijke smaak!

Anoniem
26 Mai 2021

Goede service, kon de tijd nog verschuiven zonder “gedoe”. Lekker gegeten

Tim
17 Mai 2021
René
15 Mai 2021

Snel, vriendelijk, heerlijke snacks! Voor herhaling vatbaar!

Aaldrik
14 Mai 2021
Francine
13 Mai 2021

Gewoon weer lekker

Bernhard
13 Mai 2021

Altijd goed maar dit keer was de pindasaus niet helemaal top. Maar dat weerhoudt mij er niet van om terug te komen.

Sicco
13 Mai 2021

1 bakje knoflooksaus vergeten.

Mentko en Bineke
12 Mai 2021

Op weg naar huis, eventjes nog een lekkere Friet van Piet. Net als vroeger toen we even in de pauze van AA, een patatje ophaalden van Piet.

Janet
9 Mai 2021
Belle
7 Mai 2021

Super!! Altijd op de aangegeven tijd dat we het kunnen ophalen en bij een bestelling van rond de 40 producten alles warm en niks vergeten. Beste van de stad.

Van dijk
6 Mai 2021

Super lekker gegeten

Eric
5 Mai 2021

De populariteit van de hamburgers neemt toe! Nu de Beligische geprobeerd. Geweldig! Ook de andere burgers en de friet waren weer vers en lekker krokant.

Pieter
3 Mai 2021

Gewoon top :)

Tim
3 Mai 2021
Aafke
1 Mai 2021

De afhaalservice i.v.m. de coronamaatregelen werkt perfect en de vegan kapsalon is heerlijk!!

Mariette
30 April 2021

Lekker, zoals altijd!

Joris en Mark
30 April 2021

Goede snacks!

Johan
29 April 2021

Ik had 2 x Kapsalon besteld. De friet was met de rest van de maaltijd gemixt in hetzelfde bakje. Tijdens de autorit naar huis (ca. 8 minuten) was alles samen wel een klef geheel geworden. Misschien een idee om de friet apart mee te leveren in een zakje? Het geheel was wel erg lekker, trouwens!

Hermien
28 April 2021

Heerlijke patat en brandermayonaise! Lekkere krokante loempia’s en bitterballen. Alles was goed op temperatuur. En keurig op de afgesproken tijd klaar. Kortom zeer tevreden

Annette van Rijswijk
28 April 2021

Lekker! En meer dan genoeg.

Aaldrik
27 April 2021
Daphne
19 April 2021

Lekker en goede service!

Anne
18 April 2021

Fijn dat jullie wat veganistisch opties op de kaart hebben! We hebben lekker gegeten.

Mayke
18 April 2021

Kwaliteit van eten was top. Glutenvrije friet was echter vrijwel geheel afgekoeld, wat erg jammer was in vergelijking met de rest. De rest was warm en goed van smaak en kwaliteit.

Anoniem
17 April 2021

Het was super lekker

Annemarie
16 April 2021

Het was heerlijk!

Niek
16 April 2021

Nog immer bedankt voor de drie frikandellen, ze waren uitstekend! :)

Eric
15 April 2021

Het was hamburgerdag! Voor diverse personen, verschillende burgers besteld. variërend van Hamburger Speciaal, FC Bacon en Carnaval. Deze burgers zijn echt een feest! Alles vers en smakelijk. De Focaccio panini broodjes zijn geweldig! We komen wel weer langs :-)

Jet
13 April 2021

Altijd heerlijke patatjes met vlees.

Sisilia
12 April 2021

Erg lekkere hamburger en crocket. Friet was ook zeker lekker, maar de raspatat was vergeten

Marieke
11 April 2021

Vergeten het ‘vegan’ stickertje toe te voegen, maar we zijn heel fijn geholpen aan de telefoon. Dank!

Daphne Huizingh
9 April 2021

Het smaakte allemaal prima, maar jammer genoeg waren de sausjes omgewisseld en dus niet de goede patat bij het goede sausje. Verder dikke prima!

Albert
9 April 2021

Altijd goed!

Eric
7 April 2021

Was weer erg goed! Heerlijke hamburgers tussen speciaal “vouwbroodje” . Alles vers, heerlijk!

Roy
7 April 2021

Mijn eerste bestelling bij Friet van Piet gisteravond: in de haast ging ik ervan uit dat het bezorgd zou worden. Na een half uur kwam ik erachter dat ik zelf voor ophalen had gekozen. Ze waren zeer vriendelijk, en dachten mee in een oplossing en ik ben direct in de auto gesprongen. We hebben enorm genoten van de twee bijzondere friet met vlees en groente, heerlijk! Ondanks dat ik niet in de buurt woon, zal ik er zeker weer bestellen! Absolute aanrader!

KR
6 April 2021

Normaal al lekker, maar nu was de friet nog knapperiger en lekkerder!

Ilja
3 April 2021

Wat was dit weer een super treat. De vega frikadel was weer heerlijk! De friet met kruiden waren ook weer fantastisch!

Loebieuws
3 April 2021

Ja dit was gewoon fantastisch. Die kruiden, ik word er helemaal cute van. Als ik wel 1 tip mag geven: we hadden 2 hamburgers besteld die redelijk op elkaar leken, misschien een idee om er met stift op te schrijven wat wat precies is? Maar dat is dan ook mijn enige punt van kritiek, het heeft verder zeer goed gesmaakt. Ik en mijn vriend Moes hebben ervan genoten.

Claudia
2 April 2021

Precies op tijd klaar en alles was lekker! Spaanse friet top, raspatat en snacks ook! Aanrader.

Michelle & Tilles
30 MĂ€rz 2021

Altijd goede patat en leuke vriendelijke mensen.

Marietje
29 MĂ€rz 2021
Nadesh
28 MĂ€rz 2021

Normaal gesproken ben ik altijd heel blij met mijn bestellingen bij Friet van Piet. Helaas vond ik dit keer chorizo op mijn vegetarische burger. Dit vind ik wel erg slordig. Ik hoop dat jullie in het vervolg beter opletten dat er geen vlees op een vegaburger terecht komt. Groetjes Nadesh

Liam
27 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten en exact op tijd qua afhaaltijd.

Lisa
26 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk

Roy
25 MĂ€rz 2021

De friet zaak bij uitstek! Kwaliteit en service top,

Leo
23 MĂ€rz 2021

Goed eten, wel een beetje dure saus

Tony Hoyting
22 MĂ€rz 2021
Jacko
21 MĂ€rz 2021

Ik had een schnitzel met ei besteld. De schnitzel was zo hard doorbakken dat mijn scherpste mes er moeite mee had..

Femke
21 MĂ€rz 2021

Lekker knapperige patat, groot vega(n) assortiment!

Gea
20 MĂ€rz 2021

Over de kwaliteit zijn we helemaal tevreden. Alleen jammer dat het bestelde losse frietsaus niet meegeleverd was

Margreet
20 MĂ€rz 2021

Snel klaar en prima geregeld !

erica
19 MĂ€rz 2021

we waren op bezoek in de stad. we zochten een maag vulling. Friet van Piet werd ons aanbevolen. telefonisch contact gehad. maar konden niet telefonisch bestellen?! heel verhaal maar k heb je nu aan de lijn.. het kon alleen of op lokatie of online. maar online lukte het een aantal malen niet, en de betaling afronden liet op zich wachten. en ivm alle fhissing onrust via de mobiele telefoon. werd ik onrustig.. uiteindelijk lukt de bestelling met een tijdsindicatie. Het eten was snel klaar. de kwaliteit viel ons wat tegen. de boeren friet was erg hard gebakken en donker . de schnitzel wat klein en hard gebakken. iets te lang in de frituur.. ? vandaar 3 sterren. voor friet die ons aangeprezen werd. : (

Dave
16 MĂ€rz 2021

Altijd lekker!

Aaldrik
15 MĂ€rz 2021

Als vanouds 😉

Anonieme besteller
14 MĂ€rz 2021

Patat is lekker. De pindasaus is echt goed! Aanrader. Verder kon ik gewoon binnenlopen zonder mondkapje en werd ik daar niet vervelend op aangesproken, complimenten daarvoor. 1 kleine minpuntje, de bio bitterballen zijn niet mijn favoriet. Dit was de eerste keer dat ik deze heb besteld, maar dat is persoonlijke smaak.

Belle
12 MĂ€rz 2021

Altijd super! Lekker, warm en bij grote bestellingen wordt er ook nooit wat vergeten.

Andrea
10 MĂ€rz 2021

Verkeerd sausje (gevraagd om speciaal met curry, kreeg 'oorlog' kan gebeuren in de drukte)... Verder goed als altijd.

MM
10 MĂ€rz 2021

Veel keus en echt heel goede kwaliteit. Ook een groot aanbod aan vegetarische en biologische snacks en dat is uniek. Aanrader!

Welmer
10 MĂ€rz 2021

Altijd top!

Sophie
8 MĂ€rz 2021

Altijd top

Erwin
7 MĂ€rz 2021

Wederom heerlijk! Groninger patat speciaal met kruiden zijn top!

Lissi
6 MĂ€rz 2021

De snacks waren heerlijk. Ik had helaas het idee dat de verse Groningse friet niet meer vers was. Deze helaas moeten weggooien

Sietze
5 MĂ€rz 2021
Ruitenbeek
5 MĂ€rz 2021
Roy
5 MĂ€rz 2021

The day after, Voorop gesteld is de kwaliteit super goed! 04/03 online een bestelling gedaan afhaaltijd 19:30 bij aankomst gewacht tot dat iemand riep, wie heeft er besteld?! Gemeld dat ik er was, na ongeveer 10 min of langer kreeg ik mijn bestelling bij thuiskomst resultaat koude patat en lauwe vega frikandel. Na mijn belletje is dat super opgepakt en zijn we er goed uitgekomen. Kortom goeie producten en klantenservice een dikke 10.

Andrew
4 MĂ€rz 2021

Ja facking lekker gewoon

Derkje
3 MĂ€rz 2021

Super frieten! Alle soorten, maar het gebeurt alleen vaker dat het te weinig gezout/gekruid, ondanks wel aangevinkt bij bestellen

Rickert
1 MĂ€rz 2021
De groot
1 MĂ€rz 2021

Altijd goede kwaliteit! Alleen de kruiden bestel ik er niet meer bij, dit is nu ongeveer de 6e keer dat we friet met kruiden bestellen, daarvoor betalen, en het zit er niet op.

Es
28 Februar 2021
Aafke
27 Februar 2021

De Groningse patat met patatkruiden waren heerlijk en de vegan groentekroketten en vegan kipcorn ook! Daarnaast hele handige afhaalservice nu met corona

Mr. Fuse
27 Februar 2021

Zoals altijd heerlijk.

Patrick
24 Februar 2021

Frietje Algarve gehad. Was lekker en zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen.

Paul de Haas
21 Februar 2021

Was kekkkkerrrrr.

Sam
20 Februar 2021

Lekker en snel

Mieke
18 Februar 2021

Heerlijke Supercroquette. Keurig op tijd klaar

Antje Latu
15 Februar 2021

Was mooi op tijd en lekker

Welmer
15 Februar 2021
SH
14 Februar 2021

Zoals altijd, helemaal goed. Even bestellen online, en binnen 20 minuten op afgesproken tijdstip ophalen. Prima!

Sven
13 Februar 2021

- Grijpssnack was te ver doorgebakken / tegen zwart aan - Krokketten wat droog - wel een extra kroket gekregen (ter compensatie?)

Evi
12 Februar 2021

Weer top!

M.G.
11 Februar 2021

Patat was weer heerlijk, en zoals gebruikelijk werd ik weer super vriendelijk geholpen door het personeel. Ik fiets hier graag een kilometer voor om, iedere keer weer dubbel en dwars waard.

N-
7 Februar 2021

Lekker, maar wel echt bizar veel van die harde knapperige (rest?)stukjes. Dat is lekker, maar als het de helft van de zak is wel heftig.

Francine
6 Februar 2021

Lekker als altijd

Remy
5 Februar 2021

Prima eten. Aandacht voor het milieu. Heel vriendelijk personeel. Prima service (bestellen via website) en helemaal klaar op de afgesproken tijd. Top zaak!!!

Mir
4 Februar 2021

Sinds het overgenomen is.... Niet beter op geworden. Kleine porties. Onverzorgd. Minder lekker.

Nik
2 Februar 2021

Bestel hier vaak. En dan wordt er moeilijk gedaan om een tasje van 15 cent omdat ik dat vergeten was toevoegen aan de bestelling, beetje jammer.

Robert de Groot
2 Februar 2021

Prima kwaliteit, lekker van smaak.

Herman
29 Januar 2021

Heerlijk! Goed eten en gevarieerde vleesloze opties.

Albert
29 Januar 2021

We hebben heerlijk gegeten. Aanrader :)

Karin Elders
28 Januar 2021

Lekker vooral met een borrel op

Pieter Faber
28 Januar 2021

Top!

Roy
28 Januar 2021

Had een vega-eierbal besteld maar bij thuiskomst zat er een eierbal in. Dat was het enige jammerlijke aan deze bestelling. Voor de rest prima kwaliteit geleverd.

Eric Rieswijk
28 Januar 2021

Online besteld. Heerlijke eierballen en lekkere verse friet. Op tijd klaar voor het afhalen. Kortom: perfect!

Jolanda
25 Januar 2021

Lekker zoals altijd, hoewel mijn Groningse patat deze keer voor de helft uit restjes bestond (kleine lang doorgefrituurde stukjes zonder de lekkere aardappel-bite). De snacks waren bovendien al afgekoeld, maar het was ook erg druk bij jullie. :)

Emma
24 Januar 2021
Anoniem
23 Januar 2021

Echt erg lekker!! Nog niet eerder een friettent gezien die zo’n uitgebreide menukaart heeft met ook heel veel vegetarische (yes) snacks/maaltijden! Super vriendelijk personeel!!! Tot snel weer

Li
23 Januar 2021

Veel keus, ook voor vegetariërs. Zeer goede kwaliteit. Erg lekker altijd.

Evelien
23 Januar 2021

Echt super. Helemaal nu het bestellen via mobiele telefoon makkelijker gaat. Goede en vriendelijke service. Altijd op tijd. #verwachtingsmanagement

Sytze
23 Januar 2021

De snacks waren van topkwaliteit. Patat ietsje minder.

Hanneke
21 Januar 2021

Heerlijk, lekker ook de sla op maat gemaakt op mijn verzoek! Dank jullie wel!

Wendy
21 Januar 2021

Goede kwaliteit, bestelling klaar op afgesproken tijd en vriendelijk personeel

Marga
21 Januar 2021

Heerlijk gegeten. Beste frietjes vsn Groningen!! Super kwaliteit!!!

Anita
19 Januar 2021

Altijd goede kwaliteit en heel vriendelijk.

Ferwerda
17 Januar 2021

Zoals van ouds, heerlijk gegeten, ruime porties. Vriendelijk personeel!!!! Graag tot een volgende keer Kees Ferwerda.

Rene
17 Januar 2021
Rick
17 Januar 2021

Gewoon weer goed!

Bert
17 Januar 2021

Wat een super service. Heerlijke eierbal een genot tijdens deze tijden. Mmmmmm.

Sigrid Brak
16 Januar 2021

Zelfs de kleinste bestellingen zijn top gemaakt. Goede buurt grandtaria, heerlijk dat lokaal nog zo'n kwaliteit te vinden is.

Aaldrik
16 Januar 2021

Als vanouds. Direct klaar, hele goede kwaliteit en vlot geleverd. Vriendelijke, fijne mensen. Wat wil je nog meer?

Anoniempje
15 Januar 2021

Prima friet, Eierbal was lekker, maar iets te smeuĂŻg, maar verder prima werk!

kelly
15 Januar 2021
Zoë
14 Januar 2021

Super lekkere glutenvrije snacks! Mijn favoriete snackbar :)

Siska
14 Januar 2021

Lekker en stipt op tijd

Magic Mike
13 Januar 2021

Broodjes echt lekker! Maar hamburger had nog wel een plakje tomaat kunnen gebruiken. Vega kapsalon ook echt een aanrader, lekker vette hap! Oesterzwam kroket was bovenaards. Vega frikandel speciaal een dikke 10! Veel vega & vegan aanbod ook!

Bram
13 Januar 2021

De Groningse patat is lekker en vers. Daarentegen zitten er gigantisch veel kleine stukjes in plaats van hele frieten. Daarnaast zijn jullie bij deze bestelling Ă©Ă©n Eierbal vergeten...

Rick
12 Januar 2021

Perfect!

Sheila
9 Januar 2021

Heerlijke patat! Ook lekker om een keer iets anders te kiezen dan je standaard bestelling.

Ro
8 Januar 2021

We hadden met de kruiden besteld, maar die zaten er niet op. T was wel lekker. De kaaskroket was ook echt super, had ik er maar 2 besteld

Fred
8 Januar 2021

Zoals gewoonlijk gewoon goed.

Jekko
3 Januar 2020
Chantal
2 Januar 2020
Viktor
1 Januar 2020

Elke keer weer top!

Koen
1 Januar 2020

Op tijd klaar. Vriendelijk. Lekker. Gewoon goed!

Simon Roffel
31 Dezember 2020

De 4 hamburgers op de broodjes hamburger waren niet doorbakken en rauw. Graag volgende keer doorbakken.

Karen
28 Dezember 2020
Hermien
27 Dezember 2020

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, het heeft goed gesmaakt, heerlijk!

Janet
24 Dezember 2020

Op tijd klaar, warm. Kortom voor herhaling vatbaar

Anoniem
23 Dezember 2020

Goede kwaliteit en er wordt rekening gehouden met allergieën, wat ik echt top vind!! De christmas shake met witte chocola mag trouwens van mij het hele jaar blijven, echt heerlijk.

Veldman
22 Dezember 2020

Het was perfect,lekker en goed warm.

Joke
21 Dezember 2020

Alleen verkeerde portie besteld ik begreep niet dat easy nog kleiner dan klein was ver smaakte alles weer heerlijk

Ek
20 Dezember 2020

Heerlijk en op tijd

Gerjan
16 Dezember 2020

Bijna geen zout/ kruiden, daardoor smaakte de patat flauw

Lekkerbek
11 Dezember 2020

Yummy!! Altijd!!

Joris en Mark
11 Dezember 2020
Jantine
11 Dezember 2020

De rietjes in de milkshakes zijn niet prettig om van te drinken.

Carla
11 Dezember 2020
Bert
11 Dezember 2020

Heelemaal goed

Freya Freeve
6 Dezember 2020

Beste snackbar ooit. Er is veel biologisch en lokaal te krijgen, voor normale prijzen. Ze zijn er altijd vriendelijk en het is altijd goede kwaliteit en erg lekker. Bieterballen, wie wil dat nou niet? Of keuze uit drie soorten eierballen.

Annabelle
6 Dezember 2020

Een paar keer per jaar eten we friet en komen dan met veel genoegen van de andere kant van Stad om het bij Friet van Piet op te halen. Gewoon de beste friet in Groningen met daarnaast ook nog veel keus in (verantwoorde) snacks. Altijd goed, altijd feest. Dikke tip! Niks meer aan doen.

Peter
4 Dezember 2020

Heerlijk, aldus mijn vriendin die de bakjes heeft afgelikt

Lisanne
3 Dezember 2020

Heerlijk!

MN
2 Dezember 2020

Heeeerlijk

WB
30 November 2020

Altijd top!

Aaldrik Top
29 November 2020

👍😉

Jelle Bakker
28 November 2020

Precies op tijd, en erg lekkere friet met grote porties.

Esme
28 November 2020
Iris
28 November 2020

Vriendelijk personeel, snelle service!

Maaike
28 November 2020

Het was heerlijk! Helaas wel de bestelde friet verwisseld bij de 2 maaltijden.😉

Piet Wiersma
25 November 2020

Vriendelijke service, de Algarve schotel was zeker royaal te noemen en de kwaliteit van de berenhap en de patat bleef ook niet achter. Ik kan niet anders dan dit de parel van de stad te noemen.

Imke
22 November 2020

Superlekkere glutenvrije friet en snacks!

Lisa
21 November 2020
Sander
20 November 2020

Het was weer heerlijk! Zoals altijd! Bedankt :)

Qlic
20 November 2020

Was lekker.

Vivian
16 November 2020
Lianne
16 November 2020
Ria Draaisma
14 November 2020

Het was weer prima 👍

Jolanda
14 November 2020
Drenth
14 November 2020

Patat was lekker, maar helaas zonder kruiden.

Francine
14 November 2020
Bas
11 November 2020

Was prima

Maarten
9 November 2020

Fantastische snackbar! Ga hier zeker naar toe. helaas ging mijn afgelopen bestelling niet helemaal lekker. Op de website kon ik niet een menu kiezen bij de New Yorker burger. Dus toen voor een andere burger + menu gekozen. Maar toen we die kregen bleek dat ook de verkeerde te zijn. Ook vroeg ik om lactose vrije mayo / burger ivm een allergie. Maar in de hectiek was het jullie ontglipt. Ik begrijp dat er soms dingen mis gaan als het mega druk is, maar no worries, houdt je hoofd koel, de mensen wachten maar even een minuutje langer. NO stress. Volgende keer kom ik gewoon aan de deur bestellen, 2e keer dat website het niet lekker doet helaas. Groetjes en ga zo door! beste Snackbar!

Marloes
9 November 2020

heerlijk en goede service!

Martijn Pool
9 November 2020

Prima

Liz
9 November 2020
Bertha Luikens
8 November 2020
fenna
6 November 2020
Eric Rieswijk
6 November 2020

Heerlijke patat speciaal en een bamischijf besteld. Alles lekker krokant en smakelijk. Vriendelijke medewerk(st)ers :-) Ik kom wel weer!

Rina
4 November 2020

Helemaal prima Afgesproken tijd en kwaliteit

Mirthe
2 November 2020
Sander
31 Oktober 2020

Heerlijke Groningse friet, nergens beter. Fantastisch vegetarisch aanbod, bedankt daarvoor! Oesterzwamkroket was een erg aangename verassing, het was weer smullen!

Rene
30 Oktober 2020
Bernie
30 Oktober 2020

Prima eten, zelfs netjes de vergeten kroket van vorige week gecompenseerd

Merel
26 Oktober 2020
Irene
25 Oktober 2020

De Groningse friet en de oesterzwam kroketten zijn hier favoriet!

Stanley
25 Oktober 2020

Goede prijs/ kwaliteit. Altijd lekker eten bij Friet van Piet!

Bas de Jong
24 Oktober 2020

Fantastisch 😍

Tunnis
23 Oktober 2020

Kwaliteit als vanouds!!! Kwaliteit doos daarentegen niet. Sluit slecht/ springt makkelijk open, buigt waardoor de inhoud er tot 2 keer toe bijna uit kieperde. Aandachtspuntje dus.

Fred
23 Oktober 2020

Dikke prima!!!

Bernie
23 Oktober 2020

Prima eten!

Bernie
23 Oktober 2020

super goed gegeten, helaas was de kroket niet meegeleverd, achteraf maar goed ook want we zaten al stampvol

Jeroen
23 Oktober 2020

Top

Jip
22 Oktober 2020

Lekker, snel klaar en veel keuze!

Welmer
20 Oktober 2020

Altijd top!

Dicky IJbema
19 Oktober 2020

De Belgische frieten waren melig en de hamburger was taai en had weinig saus. De kroket was precies goed.

Carla
18 Oktober 2020

Kinderfeestje met Kinder menu van Friet van Piet. Nu alles dicht is, is dit een heel goede oplossing om thuis te doen.

Sietze
17 Oktober 2020

Frietje hot in de strot was fantastisch!

Mirthe
17 Oktober 2020

Altijd goed!! Thnx voor het opletten met voedselallergie

Jeroen steenvoorden
16 Oktober 2020

Gewoon top zoals altijd ! đŸ‘đŸ»

Marga
11 Oktober 2020
Jan
10 Oktober 2020

Gewoon weg top geregeld het is klaar op de afgesproken tijd

Joep
10 Oktober 2020

Altijd prima eten bij Friet van Piet. Helaas een kleine fout gemaakt bij de bestelling. Verkeerde saus bij het Friet. Om die reden net geen 5 sterren, maar kan geen 4,5 sterren geven. Dus alsnog maar afgerond 5.

Wouter
10 Oktober 2020

Echt dikke super

Hylke
9 Oktober 2020

Vriendelijk en hardwerkend personeel

André (eigenlijk Krista)
1 Oktober 2020

Ik moest onverwacht onze bestelling ophalen - een lang verhaal. De mannen bij Friet van Piet waren echter zeer behulpzaam (en grappig) en de frietjes en snacks waren superlekker! Welke snackbar levert er 4 kleine kaassoufleetjes aan een spiesje als culinaire verrassing? Of verzint de briljante term “feierbal”?! Met andere woorden: wij bestellen sowieso weer hier!

Bastiaan
27 September 2020
Francine
27 September 2020

Telefonisch besteld, precies op tijd klaar. Perfect geregeld! Patat was lekker knapperig!

Bastiaan
24 September 2020
Rick
24 September 2020
Paul
20 September 2020

Verreweg de beste snackbar van Grunn.

Hilmar
19 September 2020

De friet en snacks waren heerlijk en precies op tijd geleverd. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik een firebal miste. De volgende keer beter

Richard
11 September 2020

Friet van Piet levert goede kwaliteit. Voor ons zijn de kalfskroketten ongeëvenaard lekker!!!

Jelle
7 September 2020

Helaas was de bestelling niet goed in de tas geplaatst waardoor alle saus in de verpakking was gaan zitten of door de patat heen. Ook was er 1 normale patat besteld en een raspatat meegekregen.

Jessica
7 September 2020
Jenneke
31 August 2020

Prima als altijd

Leonir
30 August 2020

FANTASTISCH

Truijen
23 August 2020

Normale friet besteld, bij thuiskomst zaten er kruiden op, friet was te doorbakken (hard van buiten en binnen)

Freek
23 August 2020

Was erg lekker had boeren friet met knoflooksaus volgende x weer even bestellen đŸ‘đŸœđŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ

Gert-Jan
23 August 2020

Voor het eerst is er bij onze bestelling iets misgegaan. Verkeerde broodje en geen saté saus waar we dat wel hadden besteld. Volgende keer komt dat vast weer goed!

Mqarten
23 August 2020

Altijd lekkere friet bij piet

Aaldrik
22 August 2020
Bas
20 August 2020

Als altijd, super lekker eten!

Irene
17 August 2020

Super lekkere vegetarische snacks en de groninger friet is ook geweldig lekker!

Hofstede
10 August 2020

Heerlijke friet en precies op tijd klaar. Teleurstellend dat een deel van de bestelling niet werd meegeleverd, kom je thuis achter. Wel volledig betaald :( Is al vaker gebeurd, let vooral op als je afhaalt dat je wel alles krijgt wat je hebt besteld...

Lisanne
6 August 2020

De Groningse friet was erg donkerbruin en slap. Zijn we eigenlijk niet gewend.

Mirjam
5 August 2020
Kees Romijn
2 August 2020

Perfect als altijd.

Jeroen
30 Juli 2020

Top geregeld met extra geplaatste bestelling en exact op tijd klaar!

Jasmijn
30 Juli 2020

Goede friet en topsnacks! Een aanrader :)

Mulder
26 Juli 2020

Heerlijke vega kapsalon en goede service!

Sietze
13 Juli 2020
Mirjam
13 Juli 2020

Speciaal voor de eierbal erheen gegaan aangezien ik al jaren hoor dat ze hier zo lekker zijn. De eierbal was ook lekker, maar......... De berehap is nog lekkerder!!! Afhaaltijd kwam perfect overeen met de aangegeven tijd. Zou wel graag een plaatje van de verschillende soorten friet willen zien. Zijn nu maar veilig voor de McCain gegaan omdat we die kennen...

Bert
13 Juli 2020

De spaanse friet was lekker alleen was niet meer zo scherp ala anders wat jammer is en jullie waren de satesaus bij de bestellingen vergeten.

Aaldrik
11 Juli 2020
Ria Draaisma
11 Juli 2020

We hadden een patat speciaal besteld en een oorlog gekregen Voor de rest was het top

Albert Broersma
10 Juli 2020

Al jaren de beste !

Bennie
5 Juli 2020
Jelle
2 Juli 2020

Super eten. Het online bestellen en op een afgesproken tijdstip ophalen werkt perfect.

M.Aaldriks
1 Juli 2020

Precies op tijd klaar Heeeerlijk gegeten Vriendelijk personeel

Ria Wolbes
1 Juli 2020

Snelle en bediening

Jacquelien
29 Juni 2020

Was lekker, allen de pindasaus was erg dun

Linda
26 Juni 2020

Heel lekker Vrolijke boel wel Veel keus voor de vegansnackliefhebber Beste van Groningen jaaa

Derkje
26 Juni 2020

Helemaal prima. Alleen was de zout/ kruiden bij een portie patat vergeten.

Maaike
22 Juni 2020

Heerlijke frietjes van het Groningerland. Vlotte service na online bestelling. (Klein rekenfoutje: ipv 8 bitterballen waren er 7)

Deddo
21 Juni 2020

👌

Lena
19 Juni 2020
Kees
16 Juni 2020

Zoals altijd weer geweldig lekker!!!!!!!!!! Tot de volgende keer.

Vivian
15 Juni 2020
Margriet
15 Juni 2020

De patat was niet lekker knapperig. Een beetje slap zelfs. De rest van de bestelling was in orde.

Aaldrik Top
15 Juni 2020

Alles weer perfect geregeld op de afgesproken tijd 👍

Bjh
14 Juni 2020

Top en op tijd klaar!

Nimira
11 Juni 2020
Oscar
9 Juni 2020

Ik bestel iedere vrijdag snacks voor mijn collegas van Croonwolterendros. Ontzettend leuk personeel, goede service en uiteraard lekker snacks. Tot vrijdag.

Julia
9 Juni 2020

Heerlijk!

Jolanda
7 Juni 2020

Bestelling was keurig op tijd. Milieuvriendelijke verpakkingen. Heerlijk verse friet en snacks. Niets op aan te merken. 😊

Jan
5 Juni 2020

Gewoon prima, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg!

Inge
5 Juni 2020

Bedankt voor de lekkere frietjes

Zeno de Kleine
4 Juni 2020

Lekker friet, lekker krokant en goed gekruid