Bewertungen von Friet van Piet Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
anna
24 Februar 2024

Goed gefrituurde friet met heerlijke snacks. Aanrader!

PAteam
23 Februar 2024
Robert
23 Februar 2024

Prima friet, al jaren constante hoge kwaliteit!

Stieven
23 Februar 2024

Voor het eerst hier wat besteld op aanraden van een kennis. Porties grote Vlaamse Friet besteld om af te halen. Dat was ook erg lekker hoor. Maar de de grootte van de porties viel ons behoorlijk tegen. Dit formaat porties zijn wij gewend als normale portie bij de lokale snackbars bij ons in de buurt.

Kirsten Talsma
20 Februar 2024

Wat een mega vriendelijke bediening zeg!! Wauw!

M
18 Februar 2024
Andrea
10 Februar 2024

Als altijd super smakelijk frietje met brander mayo. Portie (groot) was iets minder groot dan verwacht.

Noya
9 Februar 2024
R.
7 Februar 2024

Super aardig en enthousiast personeel die altijd hard/snel werken! Wel drie verbeterpunten: Friet met kruiden besteld maar dat miste en in de pindasaus zaten aangebrande klonten. Beide helaas al vaker gehad. Friet mag wat knapperiger. Soms wat slap.

Julian Z
5 Februar 2024

Heerlijk gegeten zoals altijd. Mischien iets meer kruiden over de patat. Maar dat is meer persoonlijk dan een verbeterpuntje.

Mike Strating
4 Februar 2024

Flauwe patat, zat werkelijk geen smaak aan. Niet van jullie gewend.

Timmer
26 Januar 2024

Patat is heel lekker. Ik bestelde 3 grote portie friet (1 volwassene en 2 kinderen), maar de hoeveelheid viel enorm tegen (niet de 1e keer helaas).. Je betaalt veel voor weinig. Zelfs de kinderen (11 en 9) hadden er niet genoeg aan naast een snack.

Bart
26 Januar 2024

Prima cafetaria, miste een deel bestelling..

Pelle Kuipers
25 Januar 2024
Anoniem
19 Januar 2024
DS
13 Januar 2024
Jennifer
12 Januar 2024
Lisanne
12 Januar 2024

Heerlijke friet en snacks! Altijd goed, vers en goed warm

Vissee
10 Januar 2024
Anne
9 Januar 2024

Altijd super! :)

Erwin
22 Dezember 2023
G
10 Dezember 2023

Prima!

Lissi ten Pas
8 Dezember 2023
AW
6 Dezember 2023

prima en vriendelijke bediening. m.vr.grt

Bert Zijlstra
2 Dezember 2023
Ron Bakker
20 November 2023

Goede service

Raymond Eldik
19 November 2023

Heerlijk gegeten! Dik tevreden. Boerenfriet was alleen niet heel warm dat was jammer. Volgende keer beter !

Tim
16 November 2023

Kwam deze feedback mogelijkheid tegen en zou toch nog wat feedback willen geven; Een tweetal zaken vielen helaas wat tegen. Er zaten wederom geen patat kruiden op de bestelde "Groot, Antwerpse friet (Vlaamse friet met KRUIDEN)", had het nog extra vermeld in de opmerkingen. Het broodje beenham royaal was niet echt loyaal. Daarnaast was de beenham op veel stukken erg verbrand. Zou deze snack niet weer bij jullie bestellen. Berehap was top en de kroket ook.

Jan
5 November 2023

Mooi op tijd klaar en erg lekker

Maarten
4 November 2023

Lekkere friet, helaas de kruiden vergeten waar ik 0,25 extra voor moest betalen.

Ok
28 Oktober 2023

Heerlijk glutenvrij patat en kroket gegeten. Echt een aanrader.

Bas
28 Oktober 2023

Prima

Robin
27 Oktober 2023
Joyce
21 Oktober 2023

Patat was week en daardoor erg slap

Wolff
11 Oktober 2023
Martijn
8 Oktober 2023

Smaakte goed maar patat was lauw, bijna koud

Ok
7 Oktober 2023

Ruime keus glutenvrij. Heerlijk gesmaakt

Midas
5 Oktober 2023

Altijd toppie bij Piet

Tom de Groot
23 September 2023

Het was oprecht lekker. Geen grap

Ok
25 August 2023

Heerlijke Glutenvrij bitterballen en pata

Sieger Mulder
25 August 2023

Altijd goed!

Michael
25 August 2023
Rob Schutte
24 August 2023

De falafel-burger was echt lekker, en de Groninger friet is altijd heerlijk. đŸ”„đŸ”„đŸ”„

G
18 August 2023
Amarinde Spaans
15 August 2023

Het eten was optijd klaar en was warm. Alles ook prima gekregen. Maar ik vroeg ook om mosterd, dat heb ik er helaas niet bij gekregen.

Johan Wijk
14 August 2023

Toppie hoor alles was ok

Appie
14 August 2023
sabine
13 August 2023

bestelling was prima in orde. Verbeterpunt: Hambuger was iets te lang gebakken en was wat aan de zwarte kant, wat ook wat met de smaak deed.

Friso Salverda
5 August 2023

Heerlijk eten, tot de volgende keer!

Helmus
4 August 2023

Normaal erg fan van Friet van Piet, maar vandaag was alles erg vet en ligt niet lekker op de maag...

Peter
4 August 2023
Johan Wijk
1 August 2023

Hadden Vlaamse friet besteld met kruiden .wederom zat er geen kruiden op. 2 week eerder kapsalon besteld . Veel friet weinig shoarma. Waren meer gewend. Mvg Johan

KR
31 Juli 2023

Perfect, misschien wel de lekkerste Vlaamse frites die ze ooit hebben gemaakt!

Nienke
24 Juli 2023

Erg goede snackbar. Pietje bakt de beste friet van Groningen!

Lysette
18 Juli 2023

Normaal ben ik heel enthousiast, vandaag iets minder. De glutenvrije snacks waren heel bleek van kleur en de patat was wat bleek en slap. Die was ook glutenvrij gebakken. De gv snacks zijn wel vaker iets bleker maar nog nooit zo.đŸ€·đŸ»â€â™€ïžjammer

Rudy
8 Juli 2023

Het was al lang geleden, lang geleden dat we Friet van Piet gegeten hebben... Gisteren kwamen we erachter dat dat een groot gemis is geweest in ons leven. Nog altijd is Friet van Piet de beste en vriendelijkste Grandtaria van Grunn en omstreken! We komen snel terug!

Lysette
4 Juli 2023

Mooi op tijd! En altijd vriendelijk en zeer smakelijk! Glutenvrij goed geregeldđŸ‘đŸ»

Cato
2 Juli 2023

Het was echt superlekker. Alleen de portiegrootte kon vele malen beter. Helaas hadden we beide na het eten van de kapsalon nog honger. Als het kostentechnisch niet uit kan om de hoeveelheid friet te vergroten, vind ik het helemaal geen probleem om bijvoorbeeld 1,00 euro extra te betalen voor extra friet. De kipshoarma, kaas en saus hoeveelheid was prima, ook als er meer friet bij had gezeten. Sla hoeveelheid was oké, mocht iets meer. Al met al super lekkere smaak, maar jammer dat er zo weinig friet bij wordt geserveerd. Gezien de reviews ben ik niet de eerste die dit aangeeft :)!

L
2 Juli 2023

Lekker en goed eten, aardig personeelđŸ«¶đŸœ

Jaap
16 Juni 2023

Weer als vanouds! Jammer dat jullie niet bezorgen

Carla Gerding
15 Juni 2023

prima kwaliteit

Leon Voornhout
10 Juni 2023

Altijd goed, fijn personeel en keurig op afgesproken tijd klaarđŸ‘ŒđŸŒ

anonymous
8 Juni 2023

Eigenlijk altijd goed, nu al 5x besteld voor 6 tot 10 man per keer en nog nooit een fout gemaakt. Enige 'slechte' punt is dat kroketten af en toe wat slapper zijn dan verwacht

Fleur
5 Juni 2023

Beste snackbar van Groningen. Heel tevreden met het grote aanbod aan vega snacks, ga zo door!

Lissi
28 Mai 2023
Mark
25 Mai 2023

Lekker man

Jessica
25 Mai 2023

Heel erg lekker. Goed gebakken. Vriendelijk personeel.

Sieger Mulder
21 Mai 2023

Zoals altijd; Goede patat & eierbal! đŸ‘đŸ»

David de Roo
20 Mai 2023

Lekker als altijd, maar jammer dat bij 1 van de 2 kernoorlog de uitjes ontbraken

Mart van Wijhe
13 Mai 2023

Het eten was goed, echter had ik een grote bestelling geplaatst en werden de sausjes die bij de patat besteld waren door elkaar gehaald dus dat was jammer, maar verder wel lekker

Chantal
7 Mai 2023

Wel gewoon goed!

Sieger Mulder
6 Mai 2023

Erg attent dat na het vermelden dat ik de laatste keer en nog half gevulde portie kreeg ik dit keer daarom extra goede portie kreeg! En zoals altijd: heerlijk!

Wietske
29 April 2023

uitstekende frituur, ruime portie, goed van smaak!

Rick
25 April 2023

Twee keer bittergarnituur besteld! Precies op tijd klaar, en het smaakte heerlijk!

Kirsten
21 April 2023
Wim Hoek
21 April 2023

Prima kwaliteit, porties zijn voldoende groot.

Mark
14 April 2023
Jelmer
8 April 2023

Wij misten bij onze bestelling de eierbal. Wel besteld en betaald, niet gekregen.

Steenhuis
2 April 2023

Heerlijk Gronings patatje stoofvlees. De volgende keer zou ik wel middelgrote nemen i.p.v. half portie patat erbij.

Johan Wijk
30 MĂ€rz 2023

Normaal altijd tevreden . Vond deze keer minder weinig vlees veel patat .hopelijk next weer goed zoals we gewend zijn Mvg Johan Wijk

R
28 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer heerlijk!

Rene
25 MĂ€rz 2023

Goede kwaliteit. Bij vooraf bestellen staat het op de juiste tijd klaar!

Marco
24 MĂ€rz 2023

Bestellen was gemakkelijk en het eten was snel klaar. Personeel is erg vriendelijk. Wel had ik een grotere portie verwacht voor een bestelling van 10 euro.

Magda
22 MĂ€rz 2023

De gehaktbal is super; de patat is bijna altijd super, maar was vandaag wat minder krokant dan anders. Normaal zou ik vijf sterren geven; daarom vandaag drie sterren.

Mike
19 MĂ€rz 2023

Zeer goede patat en verrukkelijke hamburgers!

Lianne
19 MĂ€rz 2023
Ok
17 MĂ€rz 2023

Heerlijk glutenvrij snacks

k
8 MĂ€rz 2023
Willem Dimmendaal
4 MĂ€rz 2023

Saus x2 zat er niet bij

San
28 Februar 2023

Lekker hoor, wel jammer dat ik geen friet speciaal kreeg maar met alleen maar ketchup. Daar kwam ik thuis pas achter dus dat was wel balen, its not the same without mayonnaise đŸ€·

Doutzen
26 Februar 2023

Erg lekker en vers eten! Het was precies klaar op het moment dat afgesproken was, super dus! Erg leuk ook de vele variaties aan patat en (vega) snacks!

Anne Kruizinga
25 Februar 2023
Rene
20 Februar 2023

Zaterdag online een bestelling bij jullie gedaan normaal gesproken altijd zeer tevreden maar afgelopen zaterdag was echt een domper hierover ook contact met jullie opgenomen jullie zouden nog terugbellen maar tot op heden niet gebeurt .. We hebben niet een juiste bestelling ontvangen namelijk een patat oorlog met ui terwijl we zonder hadden besteld de bestelling hadden jullie al in een papierenzak gedaan maar ik was de staat nog niet uit of ik had alleen de hengsels nog maar in de hand de zak was compleet gescheurd waardoor alles op de grond was gevallen en onder de knoflooksaus zat die bakjes waren open gegaan ook de eierbal was erg bleek nog. Al met al niet een fijne ervaring terwijl we normaal gesproken altijd zeer tevreden waren

Antwort von Friet van Piet

Onze excuses voor het ongemak. Het was afgelopen zaterdag erg druk waardoor het ons was ontglipt. We nemen zo snel mogelijk contact me u. Bedankt voor uw bericht!

Rick
19 Februar 2023

Besteld online kreeg direct een tijd bij aankomst was de bestelling precies optijd klaar. Het eten was verder prima. We hadden patat en diverse snacks. Volgende keer toch eens de groningse patat proberen

Wolff
16 Februar 2023
Anna
14 Februar 2023

Echt beste patat van de stad en personeel is atijd enorm aardig en behulpzaam!

Rosanne
13 Februar 2023

Geweldig aanbod, goed eten en vrolijk personeel. Altijd tevreden over friet van Piet!

Johan Wijk
10 Februar 2023

The Best Friet in Town

Klaas
5 Februar 2023

Meestal zijn porties patat best veel. Daarom bestelde ik 5 porties met allerlei andere lekkere snacks, zoals bv de eierbal. Er was wel wat weinig patat vond ik. 5 porties in 3 zakjes
.

Eyso
5 Februar 2023