Beoordelingen van Friet van Piet Groningen

Recente recensies

5.0
Roos Dam
gisteren

Super. Alles heerlijk en altijd fijn ook glutenvrij!! Extra leuk de ' eet smakelijk Roos' in koor 😁

Robert
26 november 2021

👍

Joris, Adik en Mark
26 november 2021

Lekker om elke vrijdag even te lunchen hier. Broodjes waren weer goed!

Karst
26 november 2021
-
25 november 2021

Perfect!

Klazina Staal
21 november 2021

Niet warm en weinig vlees in de Kreta duo

Sieger Mulder
19 november 2021

We hebben heerlijk gegeten! Goede service, netjes op tijd klaar en grote porties voor je geld! Helemaal Top!

vincent
18 november 2021

Gratis tasje!

RJ
17 november 2021

Kom er vaak, altijd goed, maar vandaag waren de Antwerpse frieten slappe hap… gewoon veel te kort gebakken. Erg jammer.

Robert
12 november 2021

Na wat klachten de vorige keer weer gewoon goed, zoals bijna altijd. Bedankt!

Joris en Mark
12 november 2021

Heerlijk

Robert
5 november 2021

Online besteld, bij ophalen bleek: vergeten te maken. Kan gebeuren, maar vervolgens ging ook van alles fout. De grote porties friet waren en stuk kleiner dan anders. De frikandellen speciaal leken nergens op. Normale hoeveelheid curry, bijna geen mayonaise en heel veel ui lagen onder in het bakje en de opengesneden frikadel lag er los bovenop. En tenslotte: je kunt ook ergens in het proces even sorry zeggen. Dat scheelt een hoop.

Jelmer
2 november 2021
Irene
1 november 2021

De bestelling stond op tijd klaar, het personeel was erg vriendelijk en de Groningse friet, raspatat, vegetarisch frikandel speciaal en de oesterzwamkroketten smaakten weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BIet hendrik
28 oktober 2021

Vond het jammer dat het niet werd bezorgd, maar wel top eten en service (oh en waar blijf me tasje?)

Vera
21 oktober 2021

Oesterzwambitterballen en groningse patat totale oorlog waren heerlijk! Aanrader.

f.claassen
21 oktober 2021
Ursela
17 oktober 2021

Prima en snel! Er handig online.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
13 oktober 2021

Weer super gegeten!

Willem Vermaning
10 oktober 2021

Altijd goed bij friet van Piet maar miste helaas voor de 2de keer een patat bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
2 oktober 2021

Internet bestelling was vergeten, langer wachten en de friet daarna ook nog te snel gemaakt, friet slap en kroket lauw. Ging van alles mis, aandacht ging ergens naar anders dan bediening klanten.

Sanne
25 september 2021
Rick
22 september 2021

Wederom fantastisch!

Hannah Buikema
19 september 2021

De patat was heerlijk en de porties perfect. Ook de joppiesaus was heel smakelijk en de superkroketten waren van goede kwaliteit. De frikandel-speciaal vond ik nog voor verbetering vatbaar. Er zat erg veel mayonaise op (ik heb de helft er zelf wat afgehaald) en weinig curry en ook erg weinig ui. Die verhouding kan beter!

Joris en Mark
17 september 2021

Het was weer subliem! 3 Michelinsterren

Rosmarijn
10 september 2021

Altijd goed van kwaliteit en op tijd klaar.

agema metaalbewerking
10 september 2021

heerlijk eten en perfect op tijd klaar

John
7 september 2021

Vriendelijke service en prima snacks

Mark
3 september 2021

Was weer goed. Leuke nieuwe dame achter de toonbank ;)

Marchien
1 september 2021

Broodje hamburger viel tegen, was in de doos gepropt. Bacon zag er onsmakelijk uit. 1 menu had wel erg veel kruimel patat ipv patat. Huzarensalade zag er grauw uit en valt bij mij niet onder rauwkost. Vlees porties vielen tegen. Voor t geld wat je er voor moet betalen is het het niet waard. Al met al is het in het verleden veel beter geweest. Jammer.

Lotte Snippe
26 augustus 2021

Was heerlijk! Alleen satésaus gekregen ipv brander mayonaise

Rolf
22 augustus 2021

Het broodje hamburger oosterpoort werd op tijd afgeleverd en heeft lekker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Nijholt
22 augustus 2021
J. Steegstra
21 augustus 2021

Jammer dat het eten lauw was... het ei was al koud en de patat zag er zielig uit. Ik was stipt op tijd: 18.50u. Mijn bestelling was helaas eerder klaar. Als ik dat had geweten... nu ging de helft de kliko in.

Nynke
19 augustus 2021

Voor de lekkerste friet van Groningen moet je hier zijn. Wij zijn inmiddels vaste klant.

brinkman
14 augustus 2021

is altijd heerlijk.

Jordy Van der zee
12 augustus 2021

Lekker eten

Femke
11 augustus 2021

Op zich lekker eten, maar bestelling ging niet soepel. Online besteld, maar toen ik in de snackbar kwam, bleek na lang wachten mijn bestelling kwijt te zijn geraakt. Wel netjes opgelost: ik kreeg twee gratis milkshakes. Toen ik thuis kwam, zag ik dat ik in plaats van een gewone frikandel een frikandel speciaal had gekregen. Kortom: tevreden over het eten, maar het bestelproces zou beter georganiseerd kunnen worden.

Ruben
11 augustus 2021
N. de Haan
9 augustus 2021

Aanrader!

Eva
7 augustus 2021

Precies klaar op de afgesproken tijd. Eten was lekker. Minpuntje de knoflooksaus was vergeten.

Lenny
1 augustus 2021

Verkeerde saus gekregen en er zat geen knoflooksaus bij. Dit is niet de 1e keer, iets nauwkeuriger worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dio
30 juli 2021

De beste frietzaak die ik ken mijn favoriet

Albert
29 juli 2021

Het was weer heerlijk, Piet!

Gerda
28 juli 2021
Martijn
28 juli 2021

Was heerlijk, volgende keer nemen we de vegan kapsalon. Als die iets goedkoper zou kunnen, zouden we hem wel veel sneller bestellen als nu.

Tom
27 juli 2021

Helaas frietjes gekregen die niet helemaal doorbakken waren. Contact opgenomen en nieuwe gekregen; perfect krokant zoals we gewend zijn. Zeer goede service!

Rene
24 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Alles weer van prima kwaliteit en ook was de bestelling weer precies op tijd klaar.

Jetse
21 juli 2021

Het was erg lekker! De enige toevoeging die ik nog heb is dat het super zou zijn om een nog iets pittigere pindasaus als optie toe te voegen.

S. Withoff
14 juli 2021

Alleen de sauzen vielen me tegen. Zowel de knoflooksaus als de pindasaus waren te waterig en kunnen zich niet meten met die van sommige andere cafetaria's.

Magda Bootsma
13 juli 2021

We waren te laat met ophalen; jullie hebben ons eten opnieuw warm gemaakt en het smaakte heerlijk!

Kees ferwerda
10 juli 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk,tot de volgende keer.

Joke
9 juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten mijn vriend Spaanse friet en ik frietje stoofvlees 👍🏽👍🏽

Lina
5 juli 2021
Andre V
3 juli 2021
Joris en Mark
2 juli 2021

Altijd lekker in de pauze ff bij Piet langs

Jan
1 juli 2021

Prima friet

Peters
27 juni 2021

Het is elke keer smullen! Ik ben benieuwd hoe de bieterballen smaken. Ik heb ze al twee keer besteld maar vind telkens de klassieke variant. Ook lekker, hoor. Ik snap er gewoon geen biet van.

Maarten
18 juni 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel.

Daan
17 juni 2021
Roy
13 juni 2021

Top service, kwaliteit, en vegetarische producten. Grt Roy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer
9 juni 2021
Simon
6 juni 2021

Kwaliteit van het eten was erg goed. Helaas was de kapsalon belachelijk duur voor wat je kreeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldrik
5 juni 2021

Zoals altijd perfect opblijf en weer heel lekker

Joost
4 juni 2021

Prima eten en lekkere patat. Broodje hamburger was met saus, terwijl ik expliciet aangaf dat er geen saus op hoefde. Dat is dan wel jammer!

Eric Rieswijk
1 juni 2021

We waren het er met zijn allen unaniem over eens: heerlijke hamburgers en friet!! We komen wel weer langs :-)

Denise Smit
30 mei 2021

Altijd geweldige service en heerlijk eten!

Jessica
29 mei 2021
Bilal Hashmi
28 mei 2021

Hallo, De producten die wij besteld hadden waren heerlijk. Service verder ook prima. Alleen wou ik mededelen dat ik een haartje vond tussen mijn patat. dit was helaas wat minder smakelijk.

Eric R.
27 mei 2021

Dit keer veel frietvarianten op de rol. Van Grieks tot Kipshoarma en patat speciaal. Ik had zelf een patat stoofvlees, dat is een regelrechte aanrader!! Heerlijke smaak!

Anoniem
26 mei 2021

Goede service, kon de tijd nog verschuiven zonder “gedoe”. Lekker gegeten

Tim
17 mei 2021
René
15 mei 2021

Snel, vriendelijk, heerlijke snacks! Voor herhaling vatbaar!

Aaldrik
14 mei 2021
Francine
13 mei 2021

Gewoon weer lekker

Bernhard
13 mei 2021

Altijd goed maar dit keer was de pindasaus niet helemaal top. Maar dat weerhoudt mij er niet van om terug te komen.

Sicco
13 mei 2021

1 bakje knoflooksaus vergeten.

Mentko en Bineke
12 mei 2021

Op weg naar huis, eventjes nog een lekkere Friet van Piet. Net als vroeger toen we even in de pauze van AA, een patatje ophaalden van Piet.

Janet
9 mei 2021
Belle
7 mei 2021

Super!! Altijd op de aangegeven tijd dat we het kunnen ophalen en bij een bestelling van rond de 40 producten alles warm en niks vergeten. Beste van de stad.

Van dijk
6 mei 2021

Super lekker gegeten

Eric
5 mei 2021

De populariteit van de hamburgers neemt toe! Nu de Beligische geprobeerd. Geweldig! Ook de andere burgers en de friet waren weer vers en lekker krokant.

Pieter
3 mei 2021

Gewoon top :)

Tim
3 mei 2021
Aafke
1 mei 2021

De afhaalservice i.v.m. de coronamaatregelen werkt perfect en de vegan kapsalon is heerlijk!!

Mariette
30 april 2021

Lekker, zoals altijd!

Joris en Mark
30 april 2021

Goede snacks!

Johan
29 april 2021

Ik had 2 x Kapsalon besteld. De friet was met de rest van de maaltijd gemixt in hetzelfde bakje. Tijdens de autorit naar huis (ca. 8 minuten) was alles samen wel een klef geheel geworden. Misschien een idee om de friet apart mee te leveren in een zakje? Het geheel was wel erg lekker, trouwens!

Hermien
28 april 2021

Heerlijke patat en brandermayonaise! Lekkere krokante loempia’s en bitterballen. Alles was goed op temperatuur. En keurig op de afgesproken tijd klaar. Kortom zeer tevreden

Annette van Rijswijk
28 april 2021

Lekker! En meer dan genoeg.

Aaldrik
27 april 2021
Daphne
19 april 2021

Lekker en goede service!

Anne
18 april 2021

Fijn dat jullie wat veganistisch opties op de kaart hebben! We hebben lekker gegeten.

Mayke
18 april 2021

Kwaliteit van eten was top. Glutenvrije friet was echter vrijwel geheel afgekoeld, wat erg jammer was in vergelijking met de rest. De rest was warm en goed van smaak en kwaliteit.

Anoniem
17 april 2021

Het was super lekker

Annemarie
16 april 2021

Het was heerlijk!

Niek
16 april 2021

Nog immer bedankt voor de drie frikandellen, ze waren uitstekend! :)

Eric
15 april 2021

Het was hamburgerdag! Voor diverse personen, verschillende burgers besteld. variërend van Hamburger Speciaal, FC Bacon en Carnaval. Deze burgers zijn echt een feest! Alles vers en smakelijk. De Focaccio panini broodjes zijn geweldig! We komen wel weer langs :-)

Jet
13 april 2021

Altijd heerlijke patatjes met vlees.

Sisilia
12 april 2021

Erg lekkere hamburger en crocket. Friet was ook zeker lekker, maar de raspatat was vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
11 april 2021

Vergeten het ‘vegan’ stickertje toe te voegen, maar we zijn heel fijn geholpen aan de telefoon. Dank!

Daphne Huizingh
9 april 2021

Het smaakte allemaal prima, maar jammer genoeg waren de sausjes omgewisseld en dus niet de goede patat bij het goede sausje. Verder dikke prima!

Albert
9 april 2021

Altijd goed!

Eric
7 april 2021

Was weer erg goed! Heerlijke hamburgers tussen speciaal “vouwbroodje” . Alles vers, heerlijk!

Roy
7 april 2021

Mijn eerste bestelling bij Friet van Piet gisteravond: in de haast ging ik ervan uit dat het bezorgd zou worden. Na een half uur kwam ik erachter dat ik zelf voor ophalen had gekozen. Ze waren zeer vriendelijk, en dachten mee in een oplossing en ik ben direct in de auto gesprongen. We hebben enorm genoten van de twee bijzondere friet met vlees en groente, heerlijk! Ondanks dat ik niet in de buurt woon, zal ik er zeker weer bestellen! Absolute aanrader!

KR
6 april 2021

Normaal al lekker, maar nu was de friet nog knapperiger en lekkerder!

Ilja
3 april 2021

Wat was dit weer een super treat. De vega frikadel was weer heerlijk! De friet met kruiden waren ook weer fantastisch!

Loebieuws
3 april 2021

Ja dit was gewoon fantastisch. Die kruiden, ik word er helemaal cute van. Als ik wel 1 tip mag geven: we hadden 2 hamburgers besteld die redelijk op elkaar leken, misschien een idee om er met stift op te schrijven wat wat precies is? Maar dat is dan ook mijn enige punt van kritiek, het heeft verder zeer goed gesmaakt. Ik en mijn vriend Moes hebben ervan genoten.

Claudia
2 april 2021

Precies op tijd klaar en alles was lekker! Spaanse friet top, raspatat en snacks ook! Aanrader.

Michelle & Tilles
30 maart 2021

Altijd goede patat en leuke vriendelijke mensen.

Marietje
29 maart 2021
Nadesh
28 maart 2021

Normaal gesproken ben ik altijd heel blij met mijn bestellingen bij Friet van Piet. Helaas vond ik dit keer chorizo op mijn vegetarische burger. Dit vind ik wel erg slordig. Ik hoop dat jullie in het vervolg beter opletten dat er geen vlees op een vegaburger terecht komt. Groetjes Nadesh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liam
27 maart 2021

Heerlijk gegeten en exact op tijd qua afhaaltijd.

Lisa
26 maart 2021

Was weer heerlijk

Roy
25 maart 2021

De friet zaak bij uitstek! Kwaliteit en service top,

Leo
23 maart 2021

Goed eten, wel een beetje dure saus

Tony Hoyting
22 maart 2021
Jacko
21 maart 2021

Ik had een schnitzel met ei besteld. De schnitzel was zo hard doorbakken dat mijn scherpste mes er moeite mee had..

Femke
21 maart 2021

Lekker knapperige patat, groot vega(n) assortiment!

Gea
20 maart 2021

Over de kwaliteit zijn we helemaal tevreden. Alleen jammer dat het bestelde losse frietsaus niet meegeleverd was

Margreet
20 maart 2021

Snel klaar en prima geregeld !

erica
19 maart 2021

we waren op bezoek in de stad. we zochten een maag vulling. Friet van Piet werd ons aanbevolen. telefonisch contact gehad. maar konden niet telefonisch bestellen?! heel verhaal maar k heb je nu aan de lijn.. het kon alleen of op lokatie of online. maar online lukte het een aantal malen niet, en de betaling afronden liet op zich wachten. en ivm alle fhissing onrust via de mobiele telefoon. werd ik onrustig.. uiteindelijk lukt de bestelling met een tijdsindicatie. Het eten was snel klaar. de kwaliteit viel ons wat tegen. de boeren friet was erg hard gebakken en donker . de schnitzel wat klein en hard gebakken. iets te lang in de frituur.. ? vandaar 3 sterren. voor friet die ons aangeprezen werd. : (

Dave
16 maart 2021

Altijd lekker!

Aaldrik
15 maart 2021

Als vanouds 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonieme besteller
14 maart 2021

Patat is lekker. De pindasaus is echt goed! Aanrader. Verder kon ik gewoon binnenlopen zonder mondkapje en werd ik daar niet vervelend op aangesproken, complimenten daarvoor. 1 kleine minpuntje, de bio bitterballen zijn niet mijn favoriet. Dit was de eerste keer dat ik deze heb besteld, maar dat is persoonlijke smaak.

Belle
12 maart 2021

Altijd super! Lekker, warm en bij grote bestellingen wordt er ook nooit wat vergeten.

Andrea
10 maart 2021

Verkeerd sausje (gevraagd om speciaal met curry, kreeg 'oorlog' kan gebeuren in de drukte)... Verder goed als altijd.

MM
10 maart 2021

Veel keus en echt heel goede kwaliteit. Ook een groot aanbod aan vegetarische en biologische snacks en dat is uniek. Aanrader!

Welmer
10 maart 2021

Altijd top!

Sophie
8 maart 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
7 maart 2021

Wederom heerlijk! Groninger patat speciaal met kruiden zijn top!

Lissi
6 maart 2021

De snacks waren heerlijk. Ik had helaas het idee dat de verse Groningse friet niet meer vers was. Deze helaas moeten weggooien

Sietze
5 maart 2021
Ruitenbeek
5 maart 2021
Roy
5 maart 2021

The day after, Voorop gesteld is de kwaliteit super goed! 04/03 online een bestelling gedaan afhaaltijd 19:30 bij aankomst gewacht tot dat iemand riep, wie heeft er besteld?! Gemeld dat ik er was, na ongeveer 10 min of langer kreeg ik mijn bestelling bij thuiskomst resultaat koude patat en lauwe vega frikandel. Na mijn belletje is dat super opgepakt en zijn we er goed uitgekomen. Kortom goeie producten en klantenservice een dikke 10.

Andrew
4 maart 2021

Ja facking lekker gewoon

Derkje
3 maart 2021

Super frieten! Alle soorten, maar het gebeurt alleen vaker dat het te weinig gezout/gekruid, ondanks wel aangevinkt bij bestellen

Rickert
1 maart 2021
De groot
1 maart 2021

Altijd goede kwaliteit! Alleen de kruiden bestel ik er niet meer bij, dit is nu ongeveer de 6e keer dat we friet met kruiden bestellen, daarvoor betalen, en het zit er niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
28 februari 2021
Aafke
27 februari 2021

De Groningse patat met patatkruiden waren heerlijk en de vegan groentekroketten en vegan kipcorn ook! Daarnaast hele handige afhaalservice nu met corona

Mr. Fuse
27 februari 2021

Zoals altijd heerlijk.

Patrick
24 februari 2021

Frietje Algarve gehad. Was lekker en zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen.

Paul de Haas
21 februari 2021

Was kekkkkerrrrr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
20 februari 2021

Lekker en snel

Mieke
18 februari 2021

Heerlijke Supercroquette. Keurig op tijd klaar

Antje Latu
15 februari 2021

Was mooi op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Welmer
15 februari 2021
SH
14 februari 2021

Zoals altijd, helemaal goed. Even bestellen online, en binnen 20 minuten op afgesproken tijdstip ophalen. Prima!

Sven
13 februari 2021

- Grijpssnack was te ver doorgebakken / tegen zwart aan - Krokketten wat droog - wel een extra kroket gekregen (ter compensatie?)

Evi
12 februari 2021

Weer top!

M.G.
11 februari 2021

Patat was weer heerlijk, en zoals gebruikelijk werd ik weer super vriendelijk geholpen door het personeel. Ik fiets hier graag een kilometer voor om, iedere keer weer dubbel en dwars waard.

N-
7 februari 2021

Lekker, maar wel echt bizar veel van die harde knapperige (rest?)stukjes. Dat is lekker, maar als het de helft van de zak is wel heftig.

Francine
6 februari 2021

Lekker als altijd

Remy
5 februari 2021

Prima eten. Aandacht voor het milieu. Heel vriendelijk personeel. Prima service (bestellen via website) en helemaal klaar op de afgesproken tijd. Top zaak!!!

Mir
4 februari 2021

Sinds het overgenomen is.... Niet beter op geworden. Kleine porties. Onverzorgd. Minder lekker.

Nik
2 februari 2021

Bestel hier vaak. En dan wordt er moeilijk gedaan om een tasje van 15 cent omdat ik dat vergeten was toevoegen aan de bestelling, beetje jammer.

Robert de Groot
2 februari 2021

Prima kwaliteit, lekker van smaak.

Herman
29 januari 2021

Heerlijk! Goed eten en gevarieerde vleesloze opties.

Albert
29 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten. Aanrader :)

Karin Elders
28 januari 2021

Lekker vooral met een borrel op

Pieter Faber
28 januari 2021

Top!

Roy
28 januari 2021

Had een vega-eierbal besteld maar bij thuiskomst zat er een eierbal in. Dat was het enige jammerlijke aan deze bestelling. Voor de rest prima kwaliteit geleverd.

Eric Rieswijk
28 januari 2021

Online besteld. Heerlijke eierballen en lekkere verse friet. Op tijd klaar voor het afhalen. Kortom: perfect!

Jolanda
25 januari 2021

Lekker zoals altijd, hoewel mijn Groningse patat deze keer voor de helft uit restjes bestond (kleine lang doorgefrituurde stukjes zonder de lekkere aardappel-bite). De snacks waren bovendien al afgekoeld, maar het was ook erg druk bij jullie. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
24 januari 2021
Anoniem
23 januari 2021

Echt erg lekker!! Nog niet eerder een friettent gezien die zo’n uitgebreide menukaart heeft met ook heel veel vegetarische (yes) snacks/maaltijden! Super vriendelijk personeel!!! Tot snel weer

Li
23 januari 2021

Veel keus, ook voor vegetariërs. Zeer goede kwaliteit. Erg lekker altijd.

Evelien
23 januari 2021

Echt super. Helemaal nu het bestellen via mobiele telefoon makkelijker gaat. Goede en vriendelijke service. Altijd op tijd. #verwachtingsmanagement

Sytze
23 januari 2021

De snacks waren van topkwaliteit. Patat ietsje minder.

Hanneke
21 januari 2021

Heerlijk, lekker ook de sla op maat gemaakt op mijn verzoek! Dank jullie wel!

Wendy
21 januari 2021

Goede kwaliteit, bestelling klaar op afgesproken tijd en vriendelijk personeel

Marga
21 januari 2021

Heerlijk gegeten. Beste frietjes vsn Groningen!! Super kwaliteit!!!

Anita
19 januari 2021

Altijd goede kwaliteit en heel vriendelijk.

Ferwerda
17 januari 2021

Zoals van ouds, heerlijk gegeten, ruime porties. Vriendelijk personeel!!!! Graag tot een volgende keer Kees Ferwerda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
17 januari 2021
Rick
17 januari 2021

Gewoon weer goed!

Bert
17 januari 2021

Wat een super service. Heerlijke eierbal een genot tijdens deze tijden. Mmmmmm.

Sigrid Brak
16 januari 2021

Zelfs de kleinste bestellingen zijn top gemaakt. Goede buurt grandtaria, heerlijk dat lokaal nog zo'n kwaliteit te vinden is.

Aaldrik
16 januari 2021

Als vanouds. Direct klaar, hele goede kwaliteit en vlot geleverd. Vriendelijke, fijne mensen. Wat wil je nog meer?

Anoniempje
15 januari 2021

Prima friet, Eierbal was lekker, maar iets te smeuïg, maar verder prima werk!

kelly
15 januari 2021
Zoë
14 januari 2021

Super lekkere glutenvrije snacks! Mijn favoriete snackbar :)

Siska
14 januari 2021

Lekker en stipt op tijd

Magic Mike
13 januari 2021

Broodjes echt lekker! Maar hamburger had nog wel een plakje tomaat kunnen gebruiken. Vega kapsalon ook echt een aanrader, lekker vette hap! Oesterzwam kroket was bovenaards. Vega frikandel speciaal een dikke 10! Veel vega & vegan aanbod ook!

Bram
13 januari 2021

De Groningse patat is lekker en vers. Daarentegen zitten er gigantisch veel kleine stukjes in plaats van hele frieten. Daarnaast zijn jullie bij deze bestelling één Eierbal vergeten...

Rick
12 januari 2021

Perfect!

Sheila
9 januari 2021

Heerlijke patat! Ook lekker om een keer iets anders te kiezen dan je standaard bestelling.

Ro
8 januari 2021

We hadden met de kruiden besteld, maar die zaten er niet op. T was wel lekker. De kaaskroket was ook echt super, had ik er maar 2 besteld

Fred
8 januari 2021

Zoals gewoonlijk gewoon goed.

Jekko
3 januari 2020
Chantal
2 januari 2020
Viktor
1 januari 2020

Elke keer weer top!

Koen
1 januari 2020

Op tijd klaar. Vriendelijk. Lekker. Gewoon goed!

Simon Roffel
31 december 2020

De 4 hamburgers op de broodjes hamburger waren niet doorbakken en rauw. Graag volgende keer doorbakken.

Karen
28 december 2020
Hermien
27 december 2020

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, het heeft goed gesmaakt, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
24 december 2020

Op tijd klaar, warm. Kortom voor herhaling vatbaar

Anoniem
23 december 2020

Goede kwaliteit en er wordt rekening gehouden met allergieën, wat ik echt top vind!! De christmas shake met witte chocola mag trouwens van mij het hele jaar blijven, echt heerlijk.

Veldman
22 december 2020

Het was perfect,lekker en goed warm.

Joke
21 december 2020

Alleen verkeerde portie besteld ik begreep niet dat easy nog kleiner dan klein was ver smaakte alles weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ek
20 december 2020

Heerlijk en op tijd

Gerjan
16 december 2020

Bijna geen zout/ kruiden, daardoor smaakte de patat flauw

Lekkerbek
11 december 2020

Yummy!! Altijd!!

Joris en Mark
11 december 2020
Jantine
11 december 2020

De rietjes in de milkshakes zijn niet prettig om van te drinken.

Carla
11 december 2020
Bert
11 december 2020

Heelemaal goed

Freya Freeve
6 december 2020

Beste snackbar ooit. Er is veel biologisch en lokaal te krijgen, voor normale prijzen. Ze zijn er altijd vriendelijk en het is altijd goede kwaliteit en erg lekker. Bieterballen, wie wil dat nou niet? Of keuze uit drie soorten eierballen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annabelle
6 december 2020

Een paar keer per jaar eten we friet en komen dan met veel genoegen van de andere kant van Stad om het bij Friet van Piet op te halen. Gewoon de beste friet in Groningen met daarnaast ook nog veel keus in (verantwoorde) snacks. Altijd goed, altijd feest. Dikke tip! Niks meer aan doen.

Peter
4 december 2020

Heerlijk, aldus mijn vriendin die de bakjes heeft afgelikt

Lisanne
3 december 2020

Heerlijk!

MN
2 december 2020

Heeeerlijk

WB
30 november 2020

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldrik Top
29 november 2020

👍😉

Jelle Bakker
28 november 2020

Precies op tijd, en erg lekkere friet met grote porties.

Esme
28 november 2020
Iris
28 november 2020

Vriendelijk personeel, snelle service!

Maaike
28 november 2020

Het was heerlijk! Helaas wel de bestelde friet verwisseld bij de 2 maaltijden.😉

Piet Wiersma
25 november 2020

Vriendelijke service, de Algarve schotel was zeker royaal te noemen en de kwaliteit van de berenhap en de patat bleef ook niet achter. Ik kan niet anders dan dit de parel van de stad te noemen.

Imke
22 november 2020

Superlekkere glutenvrije friet en snacks!

Lisa
21 november 2020
Sander
20 november 2020

Het was weer heerlijk! Zoals altijd! Bedankt :)

Qlic
20 november 2020

Was lekker.

Vivian
16 november 2020
Lianne
16 november 2020
Ria Draaisma
14 november 2020

Het was weer prima 👍

Jolanda
14 november 2020
Drenth
14 november 2020

Patat was lekker, maar helaas zonder kruiden.

Francine
14 november 2020
Bas
11 november 2020

Was prima

Maarten
9 november 2020

Fantastische snackbar! Ga hier zeker naar toe. helaas ging mijn afgelopen bestelling niet helemaal lekker. Op de website kon ik niet een menu kiezen bij de New Yorker burger. Dus toen voor een andere burger + menu gekozen. Maar toen we die kregen bleek dat ook de verkeerde te zijn. Ook vroeg ik om lactose vrije mayo / burger ivm een allergie. Maar in de hectiek was het jullie ontglipt. Ik begrijp dat er soms dingen mis gaan als het mega druk is, maar no worries, houdt je hoofd koel, de mensen wachten maar even een minuutje langer. NO stress. Volgende keer kom ik gewoon aan de deur bestellen, 2e keer dat website het niet lekker doet helaas. Groetjes en ga zo door! beste Snackbar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
9 november 2020

heerlijk en goede service!

Martijn Pool
9 november 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liz
9 november 2020
Bertha Luikens
8 november 2020
fenna
6 november 2020
Eric Rieswijk
6 november 2020

Heerlijke patat speciaal en een bamischijf besteld. Alles lekker krokant en smakelijk. Vriendelijke medewerk(st)ers :-) Ik kom wel weer!

Rina
4 november 2020

Helemaal prima Afgesproken tijd en kwaliteit

Mirthe
2 november 2020
Sander
31 oktober 2020

Heerlijke Groningse friet, nergens beter. Fantastisch vegetarisch aanbod, bedankt daarvoor! Oesterzwamkroket was een erg aangename verassing, het was weer smullen!

Rene
30 oktober 2020
Bernie
30 oktober 2020

Prima eten, zelfs netjes de vergeten kroket van vorige week gecompenseerd

Merel
26 oktober 2020
Irene
25 oktober 2020

De Groningse friet en de oesterzwam kroketten zijn hier favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stanley
25 oktober 2020

Goede prijs/ kwaliteit. Altijd lekker eten bij Friet van Piet!

Bas de Jong
24 oktober 2020

Fantastisch 😍

Tunnis
23 oktober 2020

Kwaliteit als vanouds!!! Kwaliteit doos daarentegen niet. Sluit slecht/ springt makkelijk open, buigt waardoor de inhoud er tot 2 keer toe bijna uit kieperde. Aandachtspuntje dus.

Fred
23 oktober 2020

Dikke prima!!!

Bernie
23 oktober 2020

Prima eten!

Bernie
23 oktober 2020

super goed gegeten, helaas was de kroket niet meegeleverd, achteraf maar goed ook want we zaten al stampvol

Jeroen
23 oktober 2020

Top

Jip
22 oktober 2020

Lekker, snel klaar en veel keuze!

Welmer
20 oktober 2020

Altijd top!

Dicky IJbema
19 oktober 2020

De Belgische frieten waren melig en de hamburger was taai en had weinig saus. De kroket was precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
18 oktober 2020

Kinderfeestje met Kinder menu van Friet van Piet. Nu alles dicht is, is dit een heel goede oplossing om thuis te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietze
17 oktober 2020

Frietje hot in de strot was fantastisch!

Mirthe
17 oktober 2020

Altijd goed!! Thnx voor het opletten met voedselallergie

Jeroen steenvoorden
16 oktober 2020

Gewoon top zoals altijd ! 👍🏻

Marga
11 oktober 2020
Jan
10 oktober 2020

Gewoon weg top geregeld het is klaar op de afgesproken tijd

Joep
10 oktober 2020

Altijd prima eten bij Friet van Piet. Helaas een kleine fout gemaakt bij de bestelling. Verkeerde saus bij het Friet. Om die reden net geen 5 sterren, maar kan geen 4,5 sterren geven. Dus alsnog maar afgerond 5.

Wouter
10 oktober 2020

Echt dikke super

Hylke
9 oktober 2020

Vriendelijk en hardwerkend personeel

André (eigenlijk Krista)
1 oktober 2020

Ik moest onverwacht onze bestelling ophalen - een lang verhaal. De mannen bij Friet van Piet waren echter zeer behulpzaam (en grappig) en de frietjes en snacks waren superlekker! Welke snackbar levert er 4 kleine kaassoufleetjes aan een spiesje als culinaire verrassing? Of verzint de briljante term “feierbal”?! Met andere woorden: wij bestellen sowieso weer hier!

Bastiaan
27 september 2020
Francine
27 september 2020

Telefonisch besteld, precies op tijd klaar. Perfect geregeld! Patat was lekker knapperig!

Bastiaan
24 september 2020
Rick
24 september 2020
Paul
20 september 2020

Verreweg de beste snackbar van Grunn.

Hilmar
19 september 2020

De friet en snacks waren heerlijk en precies op tijd geleverd. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik een firebal miste. De volgende keer beter

Richard
11 september 2020

Friet van Piet levert goede kwaliteit. Voor ons zijn de kalfskroketten ongeëvenaard lekker!!!

Jelle
7 september 2020

Helaas was de bestelling niet goed in de tas geplaatst waardoor alle saus in de verpakking was gaan zitten of door de patat heen. Ook was er 1 normale patat besteld en een raspatat meegekregen.

Jessica
7 september 2020
Jenneke
31 augustus 2020

Prima als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonir
30 augustus 2020

FANTASTISCH

Truijen
23 augustus 2020

Normale friet besteld, bij thuiskomst zaten er kruiden op, friet was te doorbakken (hard van buiten en binnen)

Freek
23 augustus 2020

Was erg lekker had boeren friet met knoflooksaus volgende x weer even bestellen 👍🏽👍🏽👍🏽

Gert-Jan
23 augustus 2020

Voor het eerst is er bij onze bestelling iets misgegaan. Verkeerde broodje en geen saté saus waar we dat wel hadden besteld. Volgende keer komt dat vast weer goed!

Mqarten
23 augustus 2020

Altijd lekkere friet bij piet

Aaldrik
22 augustus 2020
Bas
20 augustus 2020

Als altijd, super lekker eten!

Irene
17 augustus 2020

Super lekkere vegetarische snacks en de groninger friet is ook geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofstede
10 augustus 2020

Heerlijke friet en precies op tijd klaar. Teleurstellend dat een deel van de bestelling niet werd meegeleverd, kom je thuis achter. Wel volledig betaald :( Is al vaker gebeurd, let vooral op als je afhaalt dat je wel alles krijgt wat je hebt besteld...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
6 augustus 2020

De Groningse friet was erg donkerbruin en slap. Zijn we eigenlijk niet gewend.

Mirjam
5 augustus 2020
Kees Romijn
2 augustus 2020

Perfect als altijd.

Jeroen
30 juli 2020

Top geregeld met extra geplaatste bestelling en exact op tijd klaar!

Jasmijn
30 juli 2020

Goede friet en topsnacks! Een aanrader :)

Mulder
26 juli 2020

Heerlijke vega kapsalon en goede service!

Sietze
13 juli 2020
Mirjam
13 juli 2020

Speciaal voor de eierbal erheen gegaan aangezien ik al jaren hoor dat ze hier zo lekker zijn. De eierbal was ook lekker, maar......... De berehap is nog lekkerder!!! Afhaaltijd kwam perfect overeen met de aangegeven tijd. Zou wel graag een plaatje van de verschillende soorten friet willen zien. Zijn nu maar veilig voor de McCain gegaan omdat we die kennen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
13 juli 2020

De spaanse friet was lekker alleen was niet meer zo scherp ala anders wat jammer is en jullie waren de satesaus bij de bestellingen vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldrik
11 juli 2020
Ria Draaisma
11 juli 2020

We hadden een patat speciaal besteld en een oorlog gekregen Voor de rest was het top

Albert Broersma
10 juli 2020

Al jaren de beste !

Bennie
5 juli 2020
Jelle
2 juli 2020

Super eten. Het online bestellen en op een afgesproken tijdstip ophalen werkt perfect.

M.Aaldriks
1 juli 2020

Precies op tijd klaar Heeeerlijk gegeten Vriendelijk personeel

Ria Wolbes
1 juli 2020

Snelle en bediening

Jacquelien
29 juni 2020

Was lekker, allen de pindasaus was erg dun

Linda
26 juni 2020

Heel lekker Vrolijke boel wel Veel keus voor de vegansnackliefhebber Beste van Groningen jaaa

Derkje
26 juni 2020

Helemaal prima. Alleen was de zout/ kruiden bij een portie patat vergeten.

Maaike
22 juni 2020

Heerlijke frietjes van het Groningerland. Vlotte service na online bestelling. (Klein rekenfoutje: ipv 8 bitterballen waren er 7)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deddo
21 juni 2020

👌

Lena
19 juni 2020
Kees
16 juni 2020

Zoals altijd weer geweldig lekker!!!!!!!!!! Tot de volgende keer.

Vivian
15 juni 2020
Margriet
15 juni 2020

De patat was niet lekker knapperig. Een beetje slap zelfs. De rest van de bestelling was in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldrik Top
15 juni 2020

Alles weer perfect geregeld op de afgesproken tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjh
14 juni 2020

Top en op tijd klaar!

Nimira
11 juni 2020
Oscar
9 juni 2020

Ik bestel iedere vrijdag snacks voor mijn collegas van Croonwolterendros. Ontzettend leuk personeel, goede service en uiteraard lekker snacks. Tot vrijdag.

Julia
9 juni 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
7 juni 2020

Bestelling was keurig op tijd. Milieuvriendelijke verpakkingen. Heerlijk verse friet en snacks. Niets op aan te merken. 😊

Jan
5 juni 2020

Gewoon prima, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg!

Inge
5 juni 2020

Bedankt voor de lekkere frietjes

Zeno de Kleine
4 juni 2020

Lekker friet, lekker krokant en goed gekruid

Obed
2 juni 2020

alles okay :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferwerda
1 juni 2020

Al jaren vaste klant ,kom speciaal vanuit Hoogkerk ,altijd lekker,vriendelijk personeel en snelle service . Tot de volgende keer. Mvg Ferwerda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Draaisma
31 mei 2020

Prima service en top bediening

Rudi
29 mei 2020

Raar om voor patat en snacks een beoordeling te schrijven maar in dit geval verdiend: Friet van Piet steekt echt met kop en schouders boven de andere snackbars uit. Krokante patat, goed doorgebakken snacks, snelle bestellingen (minutenwerk) en vriendelijk personeel. Aanwinst voor de buurt en de stad.

Marrit
28 mei 2020
Ron
27 mei 2020

Uitstekend (zoals gewoonlijk ;-))

Bas
26 mei 2020

Bestellen online ging makkelijk en op afgesproken tijd stond het klaar. Prima service en natuurlijk is het eten super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
26 mei 2020

Eem lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RIA Draaisma
25 mei 2020

Het is altijd top, goede service En als er onverhoopt een keer iets niet klopt wordt het netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia van der Veen-Moegio
22 mei 2020

Telefonisch besteld en een tijd afgesproken om het op te halen.ik vind het menu om tel. te bestellen ingewikkeld. Zal misschien aan mij liggen.

I.K.
20 mei 2020

Top kwaliteit eten, zo lekker dat mijn huisgenoten mijn halve maaltijd hebben gestolen. Eten was klaar op het aangegeven moment en goed verpakt, nog warm toen ik thuis kwam.

Tarah
20 mei 2020

Altijd uitstekende kwaliteit en enorm vriendelijk personeel

Ina
19 mei 2020

Top! Goed eten, precies op tijd klaar, voel me gezien door het personeel door hun begroetingen en zorg voor de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietze B
18 mei 2020

Goed, zoals altijd

Wijs
18 mei 2020

We hadden allebei een kapsalon varkensvlees. Het was lekker en een goede portie. Vriendelijk personeel, top.

Ilja
18 mei 2020

Wauw wat lekker! De vegetarische frikandel was een feestje! Wat heb ik dat lang niet kunnen eten, maar daar was ie dan eindelijk... de vegetarische frikandel

Sietske
17 mei 2020

Nog altijd de lekkerste friet van de stad!

Rinus
16 mei 2020

Heerlijke friet en kaassouflé!

Marga
16 mei 2020

4 sterren

Peter
15 mei 2020
Niki
14 mei 2020

Goede patat

Kees ferwerda
12 mei 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten 👍 Mijn Nr 1 cafetaria

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke
9 mei 2020

Goed geïnformeerd over de glutenvrije mogelijkheden en wat zijn die goed! Verder heel ruim assortiment, met veel variatie!

Annemieke
9 mei 2020

Op zich prima, helemaal zoals we zijn gewend van jullie. Alleen... nu voor de tweede keer zijn jullie de kruiden vergeten tie te voegen helaas! Ik hoop dat die er de volgende keer wel op zitten

Aart & Tineke
8 mei 2020

Prima kwaliteit, eigenlijk zoals we het al lang zijn gewend. In corona-tijd online bestellen en afhalen is duidelijk en snel te doen. Ga zo door!

Anoniem
8 mei 2020
Bert
8 mei 2020

Heeeerlijk

Vincenzo
4 mei 2020

Altijd lekker!

Wouter G
3 mei 2020

Heerlijke Vlaamse frietjes met kruiden, de pindasaus smaakt uniek vergeleken met de doorsnee snackbar, en de supercroquette is een absolute blijver! Heerlijk!

Hidde
3 mei 2020
Vincenzo
28 april 2020

The best burgers in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 april 2020
Jan Dieterman
25 april 2020

Als van ouds.

Richard
25 april 2020

Gewoon goed!!!💪👍

Myrthe
24 april 2020
Lise
22 april 2020

Fijn dat er nu een afhaalservice is! Gewoon lekker patat, kroket en frikandel gehaald. Helaas waren de kruiden op mijn patat vergeten.

Anthe
21 april 2020
Brenda
20 april 2020

Heerlijke lokale friet met fantastische service! Echt een aanrader voor frietliefhebbers in en om Groningen!

Karin Bootsma
20 april 2020

Super mooi dat het zo kan! Kon zo voorbij rijden op de skooter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jeannette
19 april 2020

Dikke prima!

Kate Arriëns
18 april 2020

Konden het precies op tijd meenemen, bestelling was helemaal compleet + lekker warm en zoals altijd weer heerlijk!

Jackie
18 april 2020

Frietjes lekker crispy gebakken. Voor het eerst een Vega frikandel speciaal gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten!

Marga
18 april 2020

Prima, friet een beetje slap/ meelderig.

Manon
17 april 2020
Rinus
16 april 2020

Heerlijk eten en de bestelling was mooi op tijd klaar om meegenomen te worden!

Richard
13 april 2020

Kwaliteit op 1.5 meter afstand!!!

Lis
13 april 2020
Jasper
12 april 2020

Werkelijk nog nooit zulke lekkere friet gehad.

Wubbien
11 april 2020

Altijd lekker en bediening super vriendelijk

Aaldrik
10 april 2020

Online besteld. Direct bevestiging. Alles stond op tijd klaar. En zoals altijd super vriendelijke bediening. 👍🤗

Esther Rekers
8 april 2020

We komen vaak bij jullie! Top tentje ❤️

kees ferwerda
6 april 2020

Ondanks de corona toestand staan ze toch voor ons klaar, heel blij mee,so keep up the good work. het was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
6 april 2020

Stipt op tijd kunnen afhalen en heerlijk gegeten. Dank!

Floris Rutgers
5 april 2020

Vele jaren top gegeten bij Friet van Piet. De laatste 2x vielen de oerschotel en het frietje geroosterd vlees echter tegen. Droog, en de bijgevoegde salade was niet noemenswaardig.

Dick
4 april 2020

Lekker! Misschien ietwat aan de dure kant, maar ja...

Sarah
4 april 2020

Het was heel lekker! Alleen de bitterballen in de borrelmix waren wat slap ipv knapperig. Verder alles SUPER LEKKER!!!

Bert
4 april 2020

Als vanouds heeerlijk!

Arnoud
4 april 2020

Precies op tijd klaar voor de afhaal. Goed geregeld!

Arjan
3 april 2020
Idet
2 april 2020

Heerlijk en iedereen erg vriendelijk

SU
2 april 2020

Perfect !

Rintje te Wies
1 april 2020
Koen
30 maart 2020

Goede service! Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijmen Roggema
30 maart 2020

Altijd heerlijk en behoort tot een zeer klein gezelschap van bedrijven die constantste kwaliteit telkens weer leveren

Klaas
29 maart 2020
Deddo Luttjeboer
29 maart 2020

Prima geregeld zo!

Christel van der Spoel
29 maart 2020

Helemaal top!

Melvin
29 maart 2020
Daniëlle
29 maart 2020

Erg lekkere patat en snacks. De bestelling was ook snel klaar en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Het enige was dat we patat met kruuden hadden besteld, maar die zaten nauwlijks tot niet op de friet.

Sander
28 maart 2020

Ook tijdens de corona is alles op en top geregeld. Zet hem op en hopelijk kunnen we deze zomer weer normaal langskomen voor een ijsje

Constantin
28 maart 2020

Beste friet winkel ooit. Lekker friet. Leuke medewerkers. Heel vriendelijk. Zekers aan te bevelen.

P & J
27 maart 2020

Beste snackbar van Groningen. Patatje stoof is een dikke aanrader (rund is wel veel lekkerder dan paard; minder zout, wat steviger en met uitjes), met Brander mayo natuurlijk.

Harald
27 maart 2020
Francine
27 maart 2020

Het online bestellen werkt perfect! Helemaal in deze tijden van de corona. Qua eten, gewoon lekker.

Rutger
26 maart 2020

Keep calm and eat a eierbal miejong

Jorn
25 maart 2020

Top!

Tom
25 maart 2020

Als we friet eten dan bij Friet van Piet! Lekker Groningse frieten. Bovenal een leuke vrolijke crew!

Jenneke
23 maart 2020

Prima, als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven
21 maart 2020

Wederom heerlijk gegeten! Onze vaste snackbar in Groningen:)

Jan
21 maart 2020

Heerlijk! Ook in deze roerige Corona tijd keurige voorzorgsmaatregelen. Via internet bestellen en betalen met iDeal. Niet meer dan 3 mensen binnen! Top! En de kwaliteit als vanouds! Ook top dus!

Jan
21 maart 2020

Als altijd, goede service en kwaliteit.

Laurens
20 maart 2020

Lekker zoals altijd

Wendy
19 maart 2020

Prima eten , alleen niet wat er was besteld en dat was jammer .

Rick
14 maart 2020
PF
14 maart 2020

Beste snackbar van Groningen

Wout
13 maart 2020

Zoals altijd: klantvriendelijk, behulpzaam en erg lekker!

Rick
4 maart 2020

Top! 👌🏻

Bert
22 februari 2020

Prima kwaliteit. Alleen jammer dat de bestelde 2 zakken Groninger Friet Groot niet in de zak zaten thuis. Zelf keuze gemaakt om er niet meer achteraan te gaan. Tip: check bestellingen op volledigheid.

Babette
8 februari 2020

Super goeie service, online bestelling gedaan, was precies op de geplaatste tijd klaar. Heerlijke patat en snacks! Zeker vaker bestellen hier!!

Kees
5 februari 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, personeel zeer vriendelijk en attent. Tot de volgende keer.

Kees Ferwerda
29 januari 2020

Kom speciaal uit Hoogkerk om hier patat te halen. Ik vind het altijd goed van kwaliteit en lekker,zo niet dan meld ik dat en wordt het opgelost.SUPER!!!!!

jacco
24 januari 2020

topkwaliteit, maar ook zorg voor milieu door geen gratis tasjes te gebruiken.

Xxx
24 januari 2020

Top

Sander
21 januari 2020

Als je online eten besteld, en je krijgt een specifieke tijd waarop het klaar moet zijn, is het niet fijn dat je nog een kwartier moet wachten. Dan kan je net zo goed niet online bestellen.

Steven
16 januari 2020

Heerlijk & exact op tijd!

Rick
11 januari 2020

Top!

MB
10 januari 2020

Super lekker vegan kapsalon! Nice and very friendly service. :)

Daniel Mennes
30 december 2020

Zoals altijd heel lekker. Alleen dit keer een kaassoufle vergeten. Regelen we de volgende bestelling wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rickert
28 december 2019
Timothy
24 december 2019

Ik en mijn collega's vonden het uitstekend!

Robert
23 december 2019

Kwaliteit van bestelling is altijd prima , behalve gisteravond de frikandel speciaal smaakt niet naar frikandel, niet lekker. Verder had ik 2x een grote Mix patat besteld (ras/gewoon) maar kreeg ze compleet in RAS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
22 december 2019

Perfect

Fabiënne
21 december 2019

Op tijd klaar, alles goed warm en heel lekker!

Aukje Metzlar
16 december 2019

Prima! 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
15 december 2019

Op tijd en goed geleverde Ras, kroket en frikandel spec

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
15 december 2019
Erik Smit
9 december 2019

Heerlijke Frikandel spec. Mecicano, maar helaas ipv Ras spec. Groningse friet spec gekregen. Ook lekker maar niet wat er besteld er was. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
9 december 2019

De bestelde RAS patat was een gewone patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catrien Coolsma
9 december 2019

We halen nooit het eten op, eten altijd op de locatie. Ook het bestellen en ophalen was weer zoals altijd goed qua smaak & kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia hagels
9 december 2019

Het eten was heerlijk, alleen het bestelde bakje pinda saus zat niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
7 december 2019
Amy
6 december 2019